Woezel En Pip Kleurplaten

Woezel en Pip is in 2004 gemaakt door de Nederlandse kunstenaar Guusje Nederhorst. Helaas is Nederhorst in 2004 overleden, maar haar nalatenschap leeft voort dankzij haar geliefde werken. Woezel en Pip is het verhaal van twee beste vrienden die in “Tvertuin” of de Tuin der Betovering wonen. Boeken en tv-series staan ​​vol spannende avonturen, levenslessen en gezond amusement. De belangrijkste focus van de boeken en programma’s ligt op samen leren en groeien door vriendschap, vriendelijkheid en liefde.

Als je tijd wilt besteden aan kleuren met je kind, zijn er veel Woezel En Pip Kleurplaten online beschikbaar. Je kunt beginnen met klassieke Woezel en Pip-personages, zoals Woezel, Pip, Charlie, Buurpoes en Molletje, of de vele scènes verkennen waaruit Tovertuin bestaat. Enkele van de meest populaire kleurpagina’s laten de avonturen van Woezel en Pip zien, zoals spelen in de speeltuin, een bezoek aan de dierentuin en het verkennen van de zee.

Woezel En Pip Kleurplaten25 Woezel En Pip Kleurplaten24 Woezel En Pip Kleurplaten23 Woezel En Pip Kleurplaten22 Woezel En Pip Kleurplaten21 Woezel En Pip Kleurplaten20 Woezel En Pip Kleurplaten19 Woezel En Pip Kleurplaten18 Woezel En Pip Kleurplaten17 Woezel En Pip Kleurplaten16 Woezel En Pip Kleurplaten15 Woezel En Pip Kleurplaten14