Bad Guys kleurplaten

Bad Guys

Oproep aan alle jonge artiesten en Bad Guys-fans! Houd je kleurpotloden, stiften of kleurpotloden bij de hand, want we staan ​​klaar voor een helder avontuur met deze geweldige Bad Guys kleurplaten die je kunt printen!

Wat zijn Bad Guys?

The Bad Guys is een geweldige film (en boekenreeks) over een groep wilde bandieten die bekend staan ​​om hun ondeugende acties. We hebben een sluwe leider, meneer Wolf; De slang heeft het koud en verzamelt graag kluizen; De haai heeft een gouden hart onder zijn spieren (of moet het een gouden vin zijn?); Piranha, een onvoorspelbare en agressieve soort; en ten slotte Webs, een technisch onderlegde spin.

Hoe lastig deze harige (en geschubde) vrienden op het eerste gezicht ook lijken, hun avontuur neemt een onverwachte wending wanneer ze besluiten voorgoed te gaan!

Welke afbeeldingen zijn opgenomen in de afdrukbare Bad Guys kleurplaten voor kinderen?

Op deze leuke kleurplaat zie je de hele Bad Guys-bende in hun volle glorie! Meneer Wolf zag er heel netjes uit in pak en stropdas. Er zou een slang voorbij kunnen glijden met een ondeugende glimlach, terwijl een haai lang en trots kon staan. Vergeet niet dat Piranha misschien rondsnuffelt of sluipt! Natuurlijk is het mogelijk om internet op sommige gadgets te hebben, klaar voor gebruik.

Bad Guys kleurplaten1
Bad Guys kleurplaten2
Bad Guys kleurplaten3
Bad Guys kleurplaten4
Bad Guys kleurplaten5
Bad Guys kleurplaten6
Bad Guys kleurplaten7
Bad Guys kleurplaten8
Bad Guys kleurplaten9
Bad Guys kleurplaten10
Bad Guys kleurplaten11
Bad Guys kleurplaten12
Bad Guys kleurplaten13
Bad Guys kleurplaten14
Bad Guys kleurplaten15
Bad Guys kleurplaten16
Bad Guys kleurplaten17
Bad Guys kleurplaten18
Bad Guys kleurplaten19
Bad Guys kleurplaten20
Bad Guys kleurplaten21
Bad Guys kleurplaten22
Bad Guys kleurplaten23
Bad Guys kleurplaten24

De achtergrond van de kleurplaat is leeg gelaten, zodat kinderen hun eigen wereld kunnen creëren. Misschien plannen ze nog een overval, proberen ze iets goeds te doen of hangen ze gewoon rond. Laat je fantasie dus de vrije loop!

En welke kleur moet ik gebruiken?

Er zijn geen vaste regels als het om kleuren gaat! Dit is je beste kans om The Bad Guyz tot leven te brengen in al je favoriete kleuren. Hier zijn enkele ideeën die u op weg helpen:

  • Meneer Wolf: Normaal gesproken draagt ​​hij een grijs pak en stropdas, maar misschien wil hij daar verandering in brengen. Hoe zit het met het gebruik van donkerblauw of strak zwart?
  • Slangen: Slangen zijn er in alle kleuren zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten! Het kan groen, geel of zelfs een soort patroon zijn.
  • Haai: Natuurlijk, de haai moet grijs zijn, maar hij kan helderblauw of vrolijk oranje zijn.
  • Piranha: Rood past bij dit knappe karakter, maar roze, oranje of zelfs paars zijn ook het proberen waard!
  • Web: Aangezien ze een spin is, lijken zwart en grijs natuurlijke keuzes. Maar Webs zou misschien wat kleur in haar outfit willen.
Bekijk meer  Masker

Onthoud dat kunst geen foute antwoorden heeft! Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het maken van kunst. Gebruik dus de online kleurtool op Kleurplatenwk.nl en breng de kunstenaar in jezelf naar boven terwijl je The Bad Guys beleeft.