Narcis kleurplaten

Narcis

Goedemorgen klas! Ik ben blij om onze leuke nieuwe narcis kleurplaten te delen. Pak je kleurpotloden terwijl we de komst van de lente vieren!

Wat zijn narcissen?

Narcissen zijn felgele bloemen die elk voorjaar vroeg bloeien, zelfs als er nog sneeuw op de grond ligt. Hun zonnige kleur en hoge stelen geven aan dat de winter voorbij is en dat er warmere dagen op komst zijn. Narcissen behoren tot de narcisfamilie en hebben een duidelijke lelievorm in het midden van elke bloem.

Hoewel ze inheems zijn in graslanden in Europa en Azië, sieren narcissen nu tuinen over de hele wereld als een geliefde voorbode van de lente. In sommige plaatsen, zoals Wales, is de veerkrachtige narcis zelfs een nationaal symbool van wedergeboorte en een nieuw begin na de winter. Stel je bij het kleuren voor dat narcissen naar de zonnestralen reiken!

Welke afbeeldingen staan ​​er op de narcis kleurplaten?

Onze levendige pagina toont een vrolijke tuin met bloeiende narcissen. Hierboven zijn getekende takken van een felgele trompetboom die zich uitspreidt. Strooi witte details in het midden. De hoge groene stengels en bladeren van narcissen kunnen bewegen in een onzichtbare bries.

Narcis kleurplaten1
Narcis kleurplaten2
Narcis kleurplaten3
Narcis kleurplaten4
Narcis kleurplaten5
Narcis kleurplaten6
Narcis kleurplaten7
Narcis kleurplaten8
Narcis kleurplaten9
Narcis kleurplaten10
Narcis kleurplaten11
Narcis kleurplaten12
Narcis kleurplaten13
Narcis kleurplaten14

Onder de narcissen zitten tuinaccessoires om in te kleuren. Schets van een klassieke gieter met een lange uitloop om voor de groei van nieuwe bloemen te zorgen. Schets ernaast een rustieke houten mand gevuld met boeketten vers geplukte narcissen.

Beneden zit een vriendelijke roodborstje op een tuinbord en verwelkomt de komst van de lente hartelijk. Laat uw creativiteit bloeien terwijl u details toevoegt!

Bekijk meer  Mario

Welke kleur moet je gebruiken?

Creëer de eerste blos van de lente met een warm, zonnig kleurenpalet:

  • Narcissentrompet – felgeel, felgeel
  • Narcissenstelen/bladeren – groene kleur
  • Robin Bird – roestoranje, zwarte en grijze kist
  • Bosgroene gieter, zwart handvat
  • Mand – lichtbruin, lichtbruine houttinten
  • Tuinbord – wit met kleurrijke lenteaccenten

Ik hoop dat deze leuke pagina je enthousiast maakt voor de jaarlijkse narcis-lancering in de lente! Laat de kleuren bloeien terwijl de bloemen naar het licht reiken. Vrolijke zonnige kleuren gebruik de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl!