Aladdin kleurplaten

Aladdin

Goedemorgen klas! Ik ben zo opgewonden om onze magische nieuwe Aladdin-kleurpagina’s te introduceren. Pak je kunstbenodigdheden terwijl we de weelderige wereld van Agrabah en de spannende avonturen van de dappere Aladdin verkennen!

Wat is Aladdin?

Aladdin is een lieve held en ‘straatrat’ die in de Disney-film een ​​magische lamp vindt met daarin een vrolijke geest. Ondanks zijn armoede droomt Aladdin er nog steeds van om de hand te winnen van de mooie dochter van de sultan, prinses Jasmine. Maar de boze tovenaar Jafar is van plan de lamp van Aladdin te stelen en het vreemde koninkrijk Agrabah over te nemen.

Met de magische kracht van de dwaze god verandert Aladdin zichzelf in een prins om Jasmine aan te trekken. De slimme aap Abu en zijn trouwe vliegende tapijt helpen Aladdin Jafar te verslaan, het koninkrijk te redden en met zijn ware liefde te trouwen! Aladdin laat zien dat moed, vriendelijkheid en vriendschap onze ware schatten zijn.

Welke afbeeldingen bevat de aladdin kleurplaten?

Onze site brengt het woestijnkoninkrijk van Aladdin tot leven! Bovenaan zit de nobele Aladdin, gekleed in een onthullend paars vest, wijd uitlopende broek en gebogen gele schoenen. Kleur hieronder een lachende prinses Jasmine die op blote voeten danst in een marineblauwe crop top en broek. Naast haar staat de gekke, vormveranderende Genie, helderblauw gloeiend.

Op de achtergrond steekt het uitgebreide gouden paleis van de sultan af tegen de nachtelijke hemel. Hieronder zie je de groene markt van Agrabah, bezaaid met verkopers, apen en een beetje magie!

Aladdin kleurplaten1
Aladdin kleurplaten4
Aladdin kleurplaten5
Aladdin kleurplaten6
Aladdin kleurplaten11
Aladdin kleurplaten12
Aladdin kleurplaten13
Aladdin kleurplaten14
Aladdin kleurplaten15
Aladdin kleurplaten16
Aladdin kleurplaten17
Aladdin kleurplaten18
Aladdin kleurplaten19
Aladdin kleurplaten20

Bestrooi met glanzende juwelen, kleurrijke lantaarns en lantaarns met patronen om je creativiteit de vrije loop te laten!

Bekijk meer  Robot

Welke kleur moet je gebruiken?

Breng de eigenzinnigheid van Aladdin over met een rijk Arabisch kleurenpalet:

  • Aladdin’s kostuum – paars, geel
  • Prinses Jasmine – turkoois en groen
  • Genie – schitterend sprankelend blauw
  • Paleis – goud, goud
  • Nachtelijke hemel – donkerblauw, paars
  • Agrabah Building – bruin, zandkleur
  • Decoraties – juweeltinten zoals robijnrood en saffierblauw

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het kleuren van onze pagina’s als Genie aan het vertellen van grappen! Laat je innerlijke magie stralen gebruik de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl !