Spongebob Kleurplaten

SpongeBob SquarePants, beter bekend als SpongeBob, is een Amerikaanse geanimeerde komische televisieserie gemaakt door mariene wetenschappendocent en animator Stephen Hillenburg. Het volgt de avonturen van SpongeBob, een vierkante gele spons die met zijn huisdierenslak Gary in een ananas leeft in de fictieve stad Bikini Bottom op de bodem van de Stille Oceaan.

Als het gaat om het inkleuren van karakters van een Spongebob kleurplaat, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele populaire personages uit de show die je kunt kleuren:

  • SpongeBob SquarePants : SpongeBob is de hoofdpersoon en is meestal felgeel gekleurd. Hij heeft grote blauwe ogen, een rode stropdas en een bruine rechthoekige broek.
  • Patrick Star : Patrick is de beste vriend van SpongeBob, en hij is een roze, domme zeester. Kleur hem in verschillende tinten roze. Hij heeft kleine zwarte ogen en draagt ​​meestal een groene korte broek.
  • Octo Tentakels : Octo is de knorrige buurman van SpongeBob die een octopus is. Hij is meestal gekleurd in de kleuren lichtblauw of turkoois. Octo heeft een lange neus en vier poten.
  • Meneer Krabs : Meneer Krabs is de baas van SpongeBob in restaurant Krusty Krab en is een rode krab. Hij is meestal gekleurd in rode tinten en heeft grote klauwen en een rond lichaam.
  • Plankton : Plankton is de belangrijkste antagonist van de show en is een kleine groenachtig blauwe roeipootkreeftje. Hij kan gekleurd zijn in verschillende tinten groen of blauw, en hij heeft één groot oog en een dun lichaam.
  • Sandy Cheeks : Sandy is een eekhoorn uit Texas die bevriend is met SpongeBob. Ze is meestal lichtbruin gekleurd met een witte buik. Sandy draagt ​​een duikpak en een helm.

Dit zijn slechts enkele van de vele personages uit SpongeBob SquarePants die je op een kleurplaat kunt vinden. Voel je vrij om met verschillende kleuren te experimenteren en creatief te worden terwijl je deze personages tot leven brengt!

Spongebob kleurplaat36 Spongebob kleurplaat35 Spongebob kleurplaat34 Spongebob kleurplaat33 Spongebob kleurplaat32 Spongebob kleurplaat31 Spongebob kleurplaat30 Spongebob kleurplaat29 Spongebob kleurplaat28 Spongebob kleurplaat27 Spongebob kleurplaat26 Spongebob kleurplaat25