Nijntje kleurplaten

Nijntje

Nijntje is een schattig klein konijntje dat kinderen graag kleuren! Nijntje is gemaakt door de Nederlandse kunstenaar Dick Bruna in de jaren 50. Met haar eenvoudige zwarte gestippelde ogen, X-vormige mond en schattige konijnenoren veroverde Nijntje de harten van kinderen over de hele wereld.

Op de printbare Nijntje kleurplaten staan ​​een aantal leuke afbeeldingen die kinderen kunnen inkleuren. Er staat Nijntje in een bloemenveld, gekleed in een klassiek wit jurkje en met een bloem in haar hand. Kinderen kunnen de bloemen kleuren in vrolijke lentekleuren zoals roze, paars, geel, rood en blauw. Er is ook een foto van Nijntje op een fiets. Haar fietswielen en mand kunnen door kinderen in elke gewenste kleur worden gekleurd. Op een andere foto speelt Nijntje met blokken en kinderen kunnen de blokken in regenboogkleuren kleuren.

Nijntje Kleurplaten32
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31

Met deze leuke afbeeldingen beleven kinderen veel plezier met het kleuren van Nijntje terwijl ze al hun favoriete bezigheden doen. Eenvoudige lijnen zijn perfect voor kleurbeginners. Nijntje wordt vast en zeker het nieuwe favoriete kleurboekpersonage van je kind. Gebruik daarom de online kleurtool op website Kleurplatenwk.nl om vandaag nog de creativiteit van uw kinderen tot uitdrukking te brengen!

Bekijk meer  Vossen