Smurfen Kleurplaten

Smurfen zijn kleine, blauwe, mensachtige wezens die zijn gemaakt door Peyo, een Belgische cartoonist. Ze verschenen voor het eerst in een stripverhaal in 1958 en de franchise is sindsdien uitgegroeid tot films, tv-shows en merchandise. Smurfen staan bekend om hun liefde voor avontuur, hun kameraadschap en hun unieke taal (ze vervangen veel woorden door het woord ‘smurf’).

Als het om Smurfen kleurplaten gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt pagina’s vinden met individuele Smurfen zoals Grote Smurf of Smurfin, of pagina’s met de hele bende samen. Sommige kleurpagina’s tonen de Smurfen die hun boshuis verkennen of spannende avonturen beleven. Er zijn zelfs kleurpagina’s met verschillende thema’s, zoals vakanties of sport.

Laten we het nu over kleuren hebben! Het is duidelijk dat de Smurfen zelf blauw zijn, maar de kleurpagina’s bevatten vaak ook een verscheidenheid aan andere kleuren. Misschien zie je groene bomen, bruine boomstammen, gele bloemen en meer. Als het gaat om het kiezen van kleuren, moedig uw leerlingen dan aan om creatief aan de slag te gaan! Ze kunnen de hoeden van de Smurfen rood, roze of paars maken, of de lucht levendig oranje kleuren. Het belangrijkste is dat ze plezier hebben in het proces en hun fantasie de vrije loop laten.

Smurfen kleurplaten64 Smurfen kleurplaten63 Smurfen kleurplaten62 Smurfen kleurplaten61 Smurfen kleurplaten60 Smurfen kleurplaten59 Smurfen kleurplaten58 Smurfen kleurplaten57 Smurfen kleurplaten56 Smurfen kleurplaten55 Smurfen kleurplaten54 Smurfen kleurplaten53