Lilo and Stitch Kleurplaten

Lilo and Stitch is een geanimeerde Disney-film over een alien genaamd Stitch, die is gemaakt om een ​​vernietigende kracht te zijn, maar hij leert over liefde en familie van zijn nieuwe vriend Lilo. De serie is gevuld met levendige personages die perfect zijn om in te kleuren, zoals Lilo, Stitch, Jumba en Pleakley. Bij Kleurplaten WK gaan we het hebben over de karakters die je kunt vinden in Lilo en Stitch kleurplaten, en ook wat tips om je kleurplaten mooi te maken!

Ten eerste hebben we Lilo! Lilo is een jong Hawaïaans meisje dat dol is op surfen en hoeladansen. Ze wordt altijd gezien in een oranje jurk met een bloem in haar haar. Om Lilo te kleuren kun je felgeel en oranje gebruiken voor haar outfit en lichtroze voor haar wangen. Vergeet niet haar haar zwart te kleuren!

Vervolgens hebben we de schattige alien, Stitch! Stitch is meestal blauw, maar hij heeft wel wat rode en gele vlekken op zijn lichaam. Om Stitch te kleuren, kunt u verschillende tinten blauw gebruiken, zoals lichtblauw, koningsblauw en marineblauw. Gebruik rood en geel voor zijn tekens en gebruik groen of lichtblauw voor zijn ogen.

We hebben ook Jumba, de gekke wetenschapper die Stitch heeft gemaakt. Jumba heeft een paarse huid en vier armen. Zijn outfit is grotendeels zwart, met enkele witte en rode details. Om Jumba in te kleuren, gebruik je tinten paars voor zijn huid, zwart voor zijn outfit en wit en rood voor de details.

Ten slotte is er Pleakley, een agent van de Galactische Federatie die de taak heeft om Stitch in de gaten te houden. Pleakley is groen en heeft twee voelsprieten op zijn kop. Hij draagt ​​een wit pak met groene strepen. Gebruik verschillende tinten groen voor zijn huid en groen en wit voor zijn pak en baard om Pleakley te kleuren.

Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten Lilo and Stitch kleurplaten