Carnaval kleurplaten

Carnaval

Carnaval is een feest van gelach, verwondering en vreugdevolle verrassingen. Het is alsof je in een gigantische kleurrijke doos stapt, gevuld met snoep, muziek en spelletjes! Stel je voor dat er om elke hoek fonkelende lichtjes hangen, de lucht bruist van opwinding en de heerlijke geur van popcorn en suikerspin om je heen. Het is een wervelwind van plezier voor iedereen, groot en klein!

Bekijk nu de printen Carnaval kleurplaten en kijk welke afbeeldingen we voor kinderen hebben om in te kleuren:

  • Hoog in de lucht draait een gigantisch reuzenrad, waarvan de gondels als kleurrijke bubbels blije ruiters naar boven, naar boven, naar boven dragen! Kun je hun vreugdekreten horen als ze de top bereiken en het hele festival als een glinsterend mozaïek onder hen zien liggen?
  • Pal ernaast draait op een platform een ​​carrousel rond, steigerende paarden met beschilderde zadels die enthousiaste avonturiers in vrolijke galop vervoeren. Kijk naar hun opgewonden gezichten terwijl ze de bronzen palen vastgrijpen, klaar voor een magische rit!
  • Kijk! Daar staat een goochelaar op een klein podium, met hoge hoed op, klaar om een ​​knuffelkonijn uit het niets te trekken! Zijn assistent, in een sprankelende outfit, glimlachte ondeugend. Zullen ze de zakdoek laten verdwijnen of iemand doormidden zien gaan? Laat je fantasie vullen met trucs!
  • Vergeet niet een kijkje te nemen in de gestreepte circustent! Welke wonderen wachten er binnen? Misschien acrobatische sprongen door ringen van vuur, of een speelse beer die balanceert op een gigantische bal. Misschien zal zelfs een dappere trapezeartiest hoog boven de menigte zweven, waarbij zijn sierlijke bewegingen de zwaartekracht tarten.
  • En natuurlijk is geen enkel festival compleet zonder kansspelen! Bekijk de kraampjes vol kleurrijke prijzen, de eenden die in de vijver drijven en smeken om omvergeworpen te worden, en de machine die aantrekkelijk speelgoed binnen handbereik brengt. Win jij een gigantische teddybeer of een gekke badeend? Alleen jouw vaardigheden en een beetje geluk kunnen het antwoord geven!
Bekijk meer  Pasen

kleurplaten carnaval 20
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18

Dit zijn alle festivaltekeningen die je kunt inkleuren, jouw kans om het festival tot leven te brengen! Vul de lucht met suikerspinroze en oranje zonsondergangen. Verf de draaimolens met regenboogstrepen en laat de vrolijke paarden schitteren met stippen en sterren. Geef de goochelhoed een schitterende paarse gloed en laat de circustent ontploffen met strepen en stippen. Wees niet bang om te mixen en matchen, bedenk je eigen schitterende tinten en laat je creativiteit de vrije loop!

Vergeet niet dat er geen regels zijn in de wereld van vakantiekleuren. Elke kleurkeuze, elk krabbeltje en elke tekening vertelt een verhaal. Gebruik daarom de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl om de creatieve fantasie van uw kinderen te laten stralen!