Kerstboom kleurplaten

Kerstboom

Een kerstboom is een sierboom, meestal een groenblijvende naaldboom zoals dennen, sparren of sparren, traditioneel geassocieerd met de viering van Kerstmis. De boom kan echt of kunstmatig zijn en is vaak versierd met lichtjes, ornamenten en andere decoraties. Al in de 16e eeuw werden groenblijvende bomen versierd met appels, noten en ander voedsel om de feestdagen te vieren. Kerstbomen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, en ze worden vaak in verschillende stijlen gedecoreerd om bij het thema van de feestdagen te passen.

Als het gaat om voor de Kerstboom Kleurplaten, hebben kinderen veel om uit te kiezen. Een populaire stijl is de traditionele kerstboom met zijn groene takken en rode en gele ornamenten. Een andere stijl is de minimalistische kerstboom, vaak getekend met eenvoudige geometrische vormen en een beperkt kleurenpalet. Aan de andere kant kan een grillige kerstboom allerlei versieringen bevatten, zoals sneeuwvlokken, zuurstokken en peperkoekmannetjes.

Kerstboom 27
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
Kortom, de kerstboom is een geliefd symbool van de feestdagen, en kleurplaten zijn een leuke manier voor kinderen om hun eigen boom te versieren. Of het nu gaat om traditioneel, minimalistisch, grillig, dierenthema’s, abstracte kerstboomkleurplaten of vrije geesten, er is voor elk wat wils. Nu de feestdagen voor de deur staan, is het de perfecte tijd voor kinderen om kunstenaar te worden en hun eigen kerstboommeesterwerken te creëren. Veel kleurplezier met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl!

Bekijk meer  Kerstklok