Harry Potter Kleurplaten

Harry Potter is een jonge tovenaar die zijn magische vermogens ontdekte toen hij 11 jaar oud was. Het verhaal van Harry Potter begint met het boek “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”, waarin hij ontdekt dat hij beroemd is in de tovenaarswereld en bekend staat als de “Survivor Boy”. Samen met zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel ging Harry naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar ze talloze avonturen en gevechten beleefden met de duistere tovenaar Heer Voldemort.

De Harry Potter kleurplaat zijn perfect voor degenen die het verhaal van Harry Potter opnieuw willen beleven of gewoon een aantal prachtige kunstwerken willen inkleuren, geïnspireerd door de magische wereld van Harry Potter. Kleurplaten met levendige illustraties van Harry Potter, kasteel Zweinstein, magische wezens en meer! Je creativiteit kent geen grenzen als je deze pagina’s kleurt, die je meevoeren naar de tovenaarswereld van Harry Potter waar alles mogelijk is.

Laten we eens kijken naar enkele Harry Potter-kleurpagina’s waar je van kunt genieten. Je kunt een illustratie inkleuren van Harry Potter die zwerkbal speelt, waarin hij op een bezem vliegt en punten scoort voor zijn team. Je kunt ook het ingewikkelde ontwerp van het kasteel van Zweinstein inkleuren met de verschillende torens, binnenplaatsen en de Grote Zaal. Een andere favoriete kleurplaat is die met de vier Hogwarts-huizen: Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich, waar je je favoriete huis kunt kiezen en het pictogram ervan kunt kleuren met de kleuren van het betreffende huis.

harry potter kleurplaat53 harry potter kleurplaat52 harry potter kleurplaat51 harry potter kleurplaat50 harry potter kleurplaat49 harry potter kleurplaat48 harry potter kleurplaat47 harry potter kleurplaat46 harry potter kleurplaat45 harry potter kleurplaat44 harry potter kleurplaat43 harry potter kleurplaat42