Lente kleurplaten

Lente

De lente brengt levendige kleuren met zich mee. De kale takken bloeien nu met felrode rozen, als confetti die speels door de wind wordt geblazen. Kleine groene bladeren spreiden zich uit en fluisteren geheimen naar de zon, en tapijten van wilde bloemen in de kleuren geel, paars en blauw schilderen de weiden als gelukkige dromen.

Stel je nu voor dat je alle magie van de lente in je handen hebt! Dat is waar onze speciale printbare Lente kleurplaten over gaat. Het is je eigen kleine canvas om de vreugde van het seizoen vast te leggen, één kleurrijke streek tegelijk.

Open de lentekleurpagina om te zien welke afbeeldingen we voor kinderen hebben om in te kleuren? Wie weet schijnt er wel een vrolijk zonnetje met een stralende glimlach, die warme stralen schijnt op een veld met dansende vlinders. Misschien gluurt er een ondeugend konijntje achter een struik vol roze, witte en gele bloemen. Of misschien, heel misschien, was er een hele zwerm pluizige kuikens, elk in een andere kleur geel, achter een moederkip aan met een kroon van felrode veren.

kleurplaten lente 22
kleurplaten lente 21
kleurplaten lente 20
kleurplaten lente 19
kleurplaten lente 18
kleurplaten lente 17
kleurplaten lente 16
kleurplaten lente 15
kleurplaten lente 14
kleurplaten lente 13
kleurplaten lente 12
kleurplaten lente 11
kleurplaten lente 10
kleurplaten lente 9
kleurplaten lente 8
kleurplaten lente 7
kleurplaten lente 6
kleurplaten lente 5 scaled
kleurplaten lente 4
kleurplaten lente 3
kleurplaten lente 2
kleurplaten lente 1

Laat je fantasie de vrije loop met kleuren! Vergeet niet dat de lente niet bang is voor felle kleuren. De lucht kan helder en helder zijn, het gras kan heerlijk smaragdgroen zijn en de bloemen – oh, de bloemen! Ze kunnen een regenboogexplosie zijn van elke kleur die je maar kunt bedenken!

Maar vergeet de kleine details niet! Knipoog speels naar het konijntje en gebruik zwarte stippen als ogen. Laat de kroon van de moederkip glinsteren met gouden gouden lijnen. En misschien, heel misschien, een paar kleine blauwe vlekjes aan de lucht toevoegen, zodat de regendruppels vrolijk de wangen van de bloemen raken.

Bekijk meer  Elsa

Terwijl je elke bloem, elke vlinder, elk grassprietje kleurt, denk dan aan het gevoel van zonlicht op je huid, de geur van verse aarde en het zoete gelach van een nieuw seizoen. Laat je kleuren het lied van de lente zingen en wie weet hoor je zelfs de vogels zingen!

Kies dus jouw favoriete kleuren met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl om je fantasie aan te wakkeren en samen de lente te schilderen! Deze kleurplaat is je canvas, je penseel en je ticket naar een wereld van eindeloze mogelijkheden. Veel kleurplezier kleine kunstenaars!

Content Protection by DMCA.com