Giraffe kleurplaten

Giraffe

Giraffen zijn de grootste zoogdieren op aarde en komen voornamelijk voor in de savannes van Afrika bezuiden de Sahara. Ze staan ​​bekend om hun verbazingwekkend lange nekken, die wel 6 voet lang kunnen worden. Hun nek bevat echter slechts hetzelfde aantal botten als de meeste andere zoogdieren; ze zijn alleen veel langer. Aangenomen wordt dat de lange nek van giraffen is geëvolueerd om hen te helpen bladeren en andere vegetatie op hoge bomen te bereiken waar andere herbivoren niet bij kunnen. Giraffen gebruiken hun lange tongen, die 18 tot 20 inch lang kunnen zijn, om bladeren van bomen te strippen.

Giraffen zijn majestueuze wezens, met een roodbruine of oranje vacht bedekt met witte of crèmekleurige vlekken. Hun markeringen, zoals luipaardvlekken, zijn uniek voor elk individu en maken het voor onderzoekers gemakkelijker om giraffen te bestuderen en te volgen. Qua kleur worden giraffen vaak afgebeeld als een reeks veelvoorkomende kleuren, zoals geel, bruin of bruin. Voel je echter vrij om deze giraffe kleurplaat te gebruiken om creatief te worden met je kleurkeuzes!

Giraffe kleurplaten36
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34
 35

Giraffen zijn leuk om naar te kijken, met hun lange nek die lijkt te zwaaien als ze bewegen. Hun lange benen en nek geven ze ook een sierlijk, bijna dansend uiterlijk als ze rennen of lopen. Giraffen kunnen rennen met snelheden tot 55 km/uur en hebben een unieke manier van lopen: ze bewegen beide linkerbenen naar voren en vervolgens beide rechterbenen om een ​​stap naar voren te doen. Het zijn sociale dieren en leven vaak in kuddes, die wel twintig leden kunnen hebben.

Bekijk meer  Slangen

Eindelijk komen we bij giraffe kleurplaten! Hier hebben we een prachtige giraffe-omtrek die je elke gewenste kleur kunt kleuren. Je kunt traditionele giraffenkleuren gebruiken of creatief worden en kleuren gebruiken die je normaal niet met giraffen associeert. Misschien kun je de stippen in verschillende regenboogkleuren kleuren of ze in verschillende pastelkleuren veranderen met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl!