Dinosaurus kleurplaten

Dinosaurus

Dinosaurussen waren reptielen die miljoenen jaren geleden leefden in de periode die bekend staat als het Mesozoïcum. Ze leven in verschillende habitats en zijn er in verschillende soorten en maten. Dinosaurussen werden ingedeeld in twee hoofdgroepen – sauropoden, die herbivoren waren, met lange nek en staart, en theropoden, die carnivoren en tweevoetig waren. Enkele van de beroemdste dinosaurussen zijn de machtige Tyrannosaurus Rex, de gigantische Brachiosaurus en de snelle Velociraptor.

Laten we het nu hebben over enkele van de coole Dinosaurus Kleurplaten die je online kunt vinden ! Als je graag planten eet, kijk dan eens naar Triceratops. Deze dinosaurus had drie hoorns op zijn gezicht en franjes om zijn nek ter bescherming. Als je graag meer vlees eet, probeer dan de enge Allosaurus te kleuren. Deze dinosaurus had scherpe tanden en kon zo snel rennen als een luipaard. Een andere veel voorkomende soort is de Stegosaurus, die benige platen op zijn rug had ter verdediging en een spitse staart om roofdieren af ​​te weren.

kleurplaten dinosaurus 35
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34

Als je op zoek bent naar een kleurrijkere dinosaurus om in te kleuren, dan is de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl een goede keuze om je creativiteit de vrije loop te laten. Deze dinosaurus had een dikke koepelvormige schedel en een levendig oranje en paars lichaam. En vergeet Trudon niet: deze kleine vleeseter is misschien niet groter dan een kalkoen, maar hij heeft grote ogen en halvemaanvormige klauwen aan zijn poten, waardoor hij een fel roofdier is.

Bekijk meer  Panter