Pandabeer Kleurplaten

Panda zijn beren die in het wild leven in het zuidwesten van China. Ze staan ​​bekend om hun zwart-witte vacht, waardoor ze een van de meest herkenbare dieren ter wereld zijn. Panda’s zijn herbivoren en hun dieet bestaat voornamelijk uit bamboe. Ze hebben een speciaal spijsverteringssysteem waarmee ze op een efficiënte manier voedingsstoffen uit bamboe kunnen halen. Panda’s staan ​​ook bekend om hun langzame, trage bewegingen, daarom zie je ze vaak slapen in bomen of luieren in bamboebossen.

Pandabeer Kleurplaten hebben veel verschillende designs. Sommige pagina’s bevatten realistische afbeeldingen van panda’s in hun natuurlijke habitat, terwijl andere cartoonpanda’s in een speelse houding weergeven. Welk ontwerp je ook kiest, je hebt de mogelijkheid om verschillende tinten zwart, wit en grijs te mengen om een ​​verbluffend meesterwerk te creëren. Je kunt ook wat kleur aan je panda toevoegen door groene tinten aan de bamboe of blauwe tinten aan de lucht toe te voegen. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen dat je je nooit zult vervelen!

Bij het kleuren van panda’s is het belangrijk om op de schaduw te letten. Panda’s hebben zwarte en witte vlekken over hun hele lichaam en deze vlekken hebben niet altijd dezelfde grootte of vorm. Sommige arrays zijn groter, terwijl andere kleiner zijn, en de manier waarop de arrays elkaar kruisen, kan interessante patronen creëren. Als je wilt dat je panda er zo realistisch mogelijk uitziet, moet je verschillende tinten zwart en wit met elkaar mengen om een ​​natuurlijke uitstraling te creëren.

Pandabeer Kleurplaten60 Pandabeer Kleurplaten59 Pandabeer Kleurplaten58 Pandabeer Kleurplaten57 Pandabeer Kleurplaten56 Pandabeer Kleurplaten55 Pandabeer Kleurplaten54 Pandabeer Kleurplaten53 Pandabeer Kleurplaten52 Pandabeer Kleurplaten51 Pandabeer Kleurplaten50 Pandabeer Kleurplaten49