Giraffe Kleurplaten

Giraffen zijn de grootste zoogdieren op aarde en komen voornamelijk voor in de savannes van Afrika bezuiden de Sahara. Ze staan ​​bekend om hun verbazingwekkend lange nekken, die wel 6 voet lang kunnen worden. Hun nek bevat echter slechts hetzelfde aantal botten als de meeste andere zoogdieren; ze zijn alleen veel langer. Aangenomen wordt dat de lange nek van giraffen is geëvolueerd om hen te helpen bladeren en andere vegetatie op hoge bomen te bereiken waar andere herbivoren niet bij kunnen. Giraffen gebruiken hun lange tongen, die 18 tot 20 inch lang kunnen zijn, om bladeren van bomen te strippen.

Giraffen zijn majestueuze wezens, met een roodbruine of oranje vacht bedekt met witte of crèmekleurige vlekken. Hun markeringen, zoals luipaardvlekken, zijn uniek voor elk individu en maken het voor onderzoekers gemakkelijker om giraffen te bestuderen en te volgen. Qua kleur worden giraffen vaak afgebeeld als een reeks veelvoorkomende kleuren, zoals geel, bruin of bruin. Voel je echter vrij om deze giraffe kleurplaat te gebruiken om creatief te worden met je kleurkeuzes!

Giraffen zijn interessant om te observeren, met hun lange nek die lijkt te zwaaien terwijl ze bewegen. Hun lange benen en nek geven ze ook een sierlijke, bijna dansachtige uitstraling als ze rennen of lopen. Giraffen kunnen rennen met snelheden tot 35 mph en hebben een unieke manier van lopen – ze bewegen beide linkervoeten naar voren en vervolgens beide rechtervoeten om een ​​stap naar voren te zetten. Het zijn sociale dieren en leven meestal in kuddes, die uit maximaal 20 leden kunnen bestaan.

Eindelijk komen we bij de giraffe kleurplaten! Hier hebben we een prachtige girafferand die je in elke gewenste kleur kunt kleuren. Je kunt traditionele giraffekleuren gebruiken of creatief worden en kleuren gebruiken die je normaal niet zou associëren met giraffen. Misschien kun je de vlekken in verschillende regenboogkleuren kleuren of er verschillende pastelkleuren van maken? de wereld binnen handbereik!

Giraffe kleurplaten36 Giraffe kleurplaten35 Giraffe kleurplaten34 Giraffe kleurplaten33 Giraffe kleurplaten32 Giraffe kleurplaten31 Giraffe kleurplaten30 Giraffe kleurplaten29 Giraffe kleurplaten28 Giraffe kleurplaten27 Giraffe kleurplaten26 Giraffe kleurplaten25