Dolfijnen Kleurplaten

Dolfijnen zijn zeer intelligente en sociale waterzoogdieren die in oceanen en zeeën over de hele wereld leven. Ze staan ​​bekend om hun speelse karakter, hoge perceptie en het vermogen om met elkaar te communiceren door middel van complexe geluiden. Deze zoogdieren kunnen in grootte variëren van iets meer dan 3 voet tot 30 voet lang, en ze hebben de neiging om in groepen te leven, die uit wel enkele honderden individuen kunnen bestaan.

Laten we het nu hebben over kleurplaten dolfijnen met de beste kleuren om te gebruiken bij het inkleuren van een dolfijn. Dolfijnen zijn meestal blauwgrijs op het bovenlichaam en wit op de buik. Grijze en blauwe gradiënten zijn perfect voor het mengen van verschillende tinten met kleurpotloden, kleurpotloden of stiften. Je kunt ook wat lichtgeel of lichtgroen toevoegen voor een meer tropisch gevoel. Voor extra creativiteit kun je de dolfijnen inkleuren met verschillende felle kleuren zodat ze meer opvallen!

Enkele van de meest voorkomende soorten zijn tuimelaars, spinnerdolfijnen en gewone dolfijnen. Tuimelaars zijn misschien wel de meest bekende omdat ze bekend staan ​​om te leven in aquaria, themaparken en soms zelfs springend en spelend in de oceaan worden gezien. Als je de tuimelaar wilt kleuren, kun je lichter grijs gebruiken voor het hoofdlichaam en wit voor de buik.

Spinnerdolfijnen daarentegen staan ​​bekend om hun indrukwekkende spins tijdens het uit het water springen. Ze zijn kleiner dan tuimelaars en hebben felgekleurde patronen van lichtblauw en wit aan de zijkanten. Je kunt twee tinten blauw gebruiken om golven te maken die de ronddraaiende beweging van de dolfijn tijdens het springen laten zien.

Gewone dolfijnen zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, het meest voorkomende type dolfijn dat in de oceaan wordt aangetroffen. Ze onderscheiden zich door hun zwarte, witte en grijze kriskraskleuren aan de zijkanten, die anders zijn dan de tuimelaar en de spinnerdolfijn. Om een ​​gewone dolfijn te kleuren, kleurt u eerst het lichaam met grijsblauw en schildert u vervolgens met zwart en wit het kriskraspatroon op de zijkant van het lichaam.

Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten Dolfijnen Kleurplaten