Dinosaurus Kleurplaten

Dinosaurussen waren reptielen die miljoenen jaren geleden leefden in de periode die bekend staat als het Mesozoïcum. Ze leven in verschillende habitats en zijn er in verschillende soorten en maten. Dinosaurussen werden ingedeeld in twee hoofdgroepen – sauropoden, die herbivoren waren, met lange nek en staart, en theropoden, die carnivoren en tweevoetig waren. Enkele van de beroemdste dinosaurussen zijn de machtige Tyrannosaurus Rex, de gigantische Brachiosaurus en de snelle Velociraptor.

Laten we het nu hebben over enkele van de coole kleurplaten dinosaurus die je online kunt vinden bij Kleurplaten WK! Als je graag planten eet, kijk dan eens naar Triceratops. Deze dinosaurus had drie hoorns op zijn gezicht en franjes om zijn nek ter bescherming. Als je graag meer vlees eet, probeer dan de enge Allosaurus te kleuren. Deze dinosaurus had scherpe tanden en kon zo snel rennen als een luipaard. Een andere veel voorkomende soort is de Stegosaurus, die benige platen op zijn rug had ter verdediging en een spitse staart om roofdieren af ​​te weren.

Als je op zoek bent naar een meer kleurrijke dinosaurus om in te kleuren, dan is Pachycephalosaurus een goede keuze. Deze dinosaurus had een dikke, gewelfde schedel en een levendig oranje en paars lichaam. En laten we Trudon niet vergeten – deze kleine carnivoor is misschien niet groter dan een kalkoen, maar hij heeft grote ogen en halvemaanvormige klauwen aan zijn voeten, waardoor het een woest roofdier is.

kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus kleurplaten dinosaurus