Buurman en Buurman Kleurplaten

Buurman & Buurman (ook wel Pat & Mat genoemd) is een Nederlandse stop-motion geanimeerde televisieserie. De serie gaat over twee onhandige reparateurs die altijd proberen dingen te repareren, maar het uiteindelijk alleen maar erger maken. De show is geliefd bij kinderen over de hele wereld en is in vele talen vertaald. Het leukste is dat er nu Buurman & Buurman kleurplaten voor kinderen zijn om in te kleuren.

Op de Buurman en Buurman kleurplaat staan ​​afbeeldingen van de twee vakmensen in verschillende situaties, van het repareren van een lekkende kraan tot het proberen een gloeilamp te vervangen. Ze hebben ook foto’s van hun gereedschap, zoals hamers, zagen en moersleutels. De kleurpagina’s zijn perfect voor kinderen die van de show houden en voor degenen die er nieuw in zijn. De afbeeldingen zijn eenvoudig en gemakkelijk in te kleuren, waardoor ze perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Bij het kleuren van Buurman & Buurman zijn er geen regels. Kinderen kunnen elke gewenste kleur gebruiken. Het is echter goed om de originele kleuren van de personages te behouden. Buurman #1 draagt ​​een groene trui, blauwe broek en bruine schoenen, terwijl Buurman #2 een rode trui, gele broek en zwarte schoenen draagt. Hun gereedschap is meestal bruin of zilver, maar kinderen kunnen hun fantasie gebruiken en elke gewenste kleur toevoegen.

Naast de personages en hun gereedschap hebben Buurman & Buurman kleurplaten ook achtergronden. Deze wallpapers kunnen in elke kleur worden gekleurd en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen hun eigen verhalen en situaties op de pagina’s creëren, waardoor kleuren een leuke en interactieve activiteit wordt.

Buurman en Buurman kleurplaat12 Buurman en Buurman kleurplaat11 Buurman en Buurman kleurplaat10 Buurman en Buurman kleurplaat9 Buurman en Buurman kleurplaat8 Buurman en Buurman kleurplaat7 Buurman en Buurman kleurplaat5 Buurman en Buurman kleurplaat6 Buurman en Buurman kleurplaat4 Buurman en Buurman kleurplaat3 Buurman en Buurman kleurplaat2 Buurman en Buurman kleurplaat1