Chase kleurplaten

Chase

Laten we beginnen met het leren kennen van Paw Patrol Chase. Chase is een Duitse herder die graag de rol van politieagent op zich neemt. Hij is dapper, behulpzaam en staat altijd klaar om mensen te helpen. Hij rijdt in een patrouillewagen van de politie en draagt ​​een blauwe politiepet. Als je de Chase-kleurplaat inkleurt, zorg er dan voor dat je blauw gebruikt voor zijn politiehoed en uniform. Je kunt zwart of donkergrijs gebruiken voor de oren en neus omdat ze zwart zijn.

Laten we het nu hebben over de vormen op de PAW Patrol Chase kleurplaten. Vormen kleuren is een geweldige manier voor kinderen om te leren. Deze kleurplaat bestaat voornamelijk uit cirkels en driehoeken. De Chase, een Duitse herder, heeft een ronde kop en lichaam en driehoekige voeten. Zijn insigne en hoed zijn ook rond van vorm. Vergeet niet een kleine cirkel aan zijn uniform toe te voegen om een ​​knop weer te geven. Je kunt het inkleuren met wit of een vergelijkbare lichte kleur.

kleurplaten paw patrol chase 26
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25

Met behulp van het kleurenpalet van de online kleurtool op de website van Kleurplatenwk.nl kunt u verschillende tinten blauw gebruiken om de hond een gelijkmatige diepte te geven. Je kunt zijn hoed lichtblauw of grijsblauw maken en zijn badge geel om hem te laten opvallen. Kinderen kunnen hun creativiteit uiten tijdens het kleuren en kunnen kleurpotloden, stiften of kleurpotloden gebruiken. Je kunt zelfs een achtergrondafbeelding toevoegen die het politiebureau of de stad van Chase voorstelt en deze blauw kleuren.

Bekijk meer  Kasteel