Zomer kleurplaten

Zomer

Stel je zonnige dagen voor als een gigantische, vrolijke citroen die in de lucht wordt geperst. Stel je lange en luie dagen voor, perfect voor het weven van paardenbloemkronen en het jagen op vuurvliegjes onder de sterrennacht. Het, mijn vrienden, is zomer! Het is een tijd voor blote voeten om te dansen op het warme zand, ijsjes om te smelten op gelukkige tongen en harten om te vullen met avontuur als sappige watermeloenen!

Kijk nu eens naar het magische tafereel op onze printen zomer kleurplaten. Zie jij de zon vrolijk lachen met haar gouden stralen? En ernaast staat een ondeugend parasolletje, giechelend in de zilte bries. Als je goed kijkt, zie je speelse golven tegen de kust klotsen en geheimen fluisteren in het zonovergoten zand.

kleurplaten zomer 32
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31

Maar wacht, onze zomertekeningen zijn nog niet compleet! Het heeft jouw magische toets nodig, jouw unieke artistieke visie. Laat dus je innerlijke kleurenwizard los en laat je fantasie de vrije loop! Zal de zon vurig oranje of zacht citroengeel zijn? Misschien brullen de golven in smaragdgroen of schitteren ze in saffierblauw. Hoe zit het met die ondeugende paraplu? Wordt het een caleidoscoop van strepen of een symfonie van stippen?

Kinderen, onthoud dat er geen verkeerde kleuren bestaan ​​in het Zomerkoninkrijk! Dus verken je regenboogpalet en laat je creativiteit de vrije loop. Experimenteer, mix en match en verander elke slag in een viering van dit vreugdevolle seizoen. Maak dus gebruik van de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl en maak een Zomers meesterwerk!

Bekijk meer  Ijsjes