TOPModel Kleurplaten

Wat is TOPModel gemaakt door Depesche, een Duits bedrijf, is een lijn schetsboeken, kleurboeken en accessoires voor ambitieuze jonge kunstenaars en modeontwerpers. De kleurpagina’s tonen verschillende stijlvolle poses en details van de TOPModel-personages, met verschillende thema’s zoals strandoutfits, winteroutfits en feestoutfits. Elke pagina heeft ook een unieke achtergrond en decoratie, wat een volledige en boeiende kleurervaring biedt.

Er zijn veel TOPModel-personages om uit te kiezen op de TOPModel kleurplaten, elk met hun eigen unieke stijl en uiterlijk. Op enkele van de meest populaire pagina’s staan ​​de personages Christy, Candy en Talita. Op deze pagina’s staan ​​de meisjes in verschillende outfits, accessoires en poses – op sommige zelfs hun huisdieren! De pagina’s variëren ook in moeilijkheidsgraad, waardoor het voor zowel beginners als ervaren artiesten gemakkelijk is om iets te vinden om zichzelf uit te dagen.

Hier volgen enkele tips over welke kleuren geschikt zijn voor elke afbeelding. De outfits van Christy zijn bijvoorbeeld vaak helder en opvallend, terwijl de outfits van Talita doorgaans lichter en zachter zijn. Je kunt kleuren gebruiken die passen bij de haar- en oogkleuren van elk personage, of experimenteren met verschillende tinten voor een unieke look. Het beste aan het kleuren van TOPModel-pagina’s is dat er geen regels zijn – laat je creativiteit en verbeeldingskracht je leiden!

TOPModel kleurplaten19.jpg TOPModel kleurplaten18.jpg TOPModel kleurplaten17.jpg TOPModel kleurplaten16.jpg TOPModel kleurplaten15.jpg TOPModel kleurplaten14.jpg TOPModel kleurplaten13.jpg TOPModel kleurplaten12.jpg TOPModel kleurplaten11.jpg TOPModel kleurplaten10.jpg TOPModel kleurplaten9.jpg TOPModel kleurplaten8.jpg