TOPModel kleurplaten

TOPModel

Wat is TOPModel gemaakt door Depesche, een Duits bedrijf, is een lijn schetsboeken, kleurboeken en accessoires voor ambitieuze jonge kunstenaars en modeontwerpers. De kleurpagina’s tonen verschillende stijlvolle poses en details van de TOPModel-personages, met verschillende thema’s zoals strandoutfits, winteroutfits en feestoutfits. Elke pagina heeft ook een unieke achtergrond en decoratie, wat een volledige en boeiende kleurervaring biedt.

Er zijn veel TOPModel-personages om uit te kiezen op de TOPModel kleurplaten, elk met hun eigen unieke stijl en uiterlijk. Op enkele van de meest populaire pagina’s staan ​​de personages Christy, Candy en Talita. Op deze pagina’s staan ​​de meisjes in verschillende outfits, accessoires en poses – op sommige zelfs hun huisdieren! De pagina’s variëren ook in moeilijkheidsgraad, waardoor het voor zowel beginners als ervaren artiesten gemakkelijk is om iets te vinden om zichzelf uit te dagen.

Hier volgen enkele tips over geschikte kleuren voor elke afbeelding om het kleuren voor kinderen gemakkelijker te maken. De outfits van Christy zijn bijvoorbeeld vaak vrolijk en opvallend, terwijl de outfits van Talita doorgaans ingetogener en zachter zijn. Je kunt kleuren gebruiken die passen bij de haar- en oogkleur van elk personage, of experimenteren met verschillende tinten voor een unieke look.

TOPModel kleurplaten19.jpg
TOPModel kleurplaten18.jpg
TOPModel kleurplaten17.jpg
TOPModel kleurplaten16.jpg
TOPModel kleurplaten15.jpg
TOPModel kleurplaten14.jpg
TOPModel kleurplaten13.jpg
TOPModel kleurplaten12.jpg
TOPModel kleurplaten11.jpg
TOPModel kleurplaten10.jpg
TOPModel kleurplaten9.jpg
TOPModel kleurplaten8.jpg
TOPModel kleurplaten7.jpg
TOPModel kleurplaten6.jpg
TOPModel kleurplaten5.jpg
TOPModel kleurplaten4.jpg
TOPModel kleurplaten3.jpg
TOPModel kleurplaten2.jpg
TOPModel kleurplaten1.jpg

Bij het inkleuren van TOPModel-kleurplaat zijn er echter geen regels: kinderen kunnen hun creativiteit en fantasie vrijelijk uiten met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl!

Content Protection by DMCA.com
Bekijk meer  Cocomelon