Sneeuwwitje Kleurplaten

Het verhaal van Sneeuwwitje begon in de 19e eeuw toen Jacob en Wilhelm Grimm de eerste versie van het sprookje schreven. Het verhaal draait om een ​​jonge prinses die gedwongen wordt haar koninkrijk te ontvluchten en bij zeven dwergen te gaan wonen nadat haar boze stiefmoeder haar heeft vergiftigd. Het verhaal is sindsdien aangepast in vele films, musicals en toneelstukken. Haar populariteit was zo groot dat ze zelfs de eerste prinses van Disney werd genoemd. Bij het inkleuren van Sneeuwwitje kun je anticiperen op het beeld van de prinses zelf, samen met haar zeven schattige dwergvriendjes.

Als het om de outfit van Sneeuwwitje gaat, is het de iconische jurk die ons is bijgebleven sinds de eerste herinterpretatie van het sprookje. Haar jurk is helder koningsblauw met een felrode strik en gouden bies rond de halslijn, mouwen en zoom van de jurk. Haar mouwen zijn opgeblazen en haar jurk wordt aangevuld met een gele bh, zwarte schoenen en witte kousen. Je kunt creatief aan de slag en je eigen accenten of kleuren aan haar jurk toevoegen, maar de originele kleuren zullen altijd opvallen.

Een ander interessant aspect van de kleurplaat sneeuwwitje is de appel. In het verhaal leren we dat Sneeuwwitje vergiftigd werd met een appel die haar door haar boze stiefmoeder was gegeven. Op kleurpagina’s staat meestal een appel, meestal rood, die je kunt kleuren. Je kunt de foto op een echte sappige appel laten lijken door een beetje groen en bruin toe te voegen.

Laten we tot slot het iconische lange haar van Sneeuwwitje niet negeren. Het is bekend dat haar haar donker is, en zowel het originele sprookje als de Disney-aanpassing schilderen het af als lang en weelderig. Voel je vrij om haar haar naar eigen wens te kleuren.

kleurplaat sneeuwwitje35 kleurplaat sneeuwwitje34 kleurplaat sneeuwwitje33 kleurplaat sneeuwwitje32 kleurplaat sneeuwwitje31 kleurplaat sneeuwwitje30 kleurplaat sneeuwwitje29 kleurplaat sneeuwwitje28 kleurplaat sneeuwwitje27 kleurplaat sneeuwwitje26 kleurplaat sneeuwwitje25 kleurplaat sneeuwwitje24