Sneeuwwitje kleurplaten

Sneeuwwitje

Hallo jonge kunstenaars! Vandaag gaan we leren over het klassieke sprookje Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Sneeuwwitje is een mooie prinses met een huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout. Ze werd Sneeuwwitje genoemd door haar slechte stiefmoeder, de koningin, die jaloers was op de schoonheid van Sneeuwwitje.

De Sneeuwwitje Kleurplaten toont de lieve prinses in haar klassieke blauwe en rode jurk, met een rode strik in haar lange, donkere haar. Op de achtergrond is het kasteel van de koningin te zien, waar Sneeuwwitje woonde voordat de koningin haar wegstuurde om door de jager te worden vermoord. Gelukkig kreeg de jager medelijden met Sneeuwwitje en zei dat ze weg moest rennen het bos in.

In het bos vond Sneeuwwitje het huisje van de zeven dwergen: Doc, Grumpy, Happy, Sleepy, Bashful, Sneezy en Dopey. Ze raakt goed bevriend met de dwergen die haar beschermen tegen de jaloerse koningin. De kleurplaat toont het schilderachtige huisje van de dwergen met een rokende schoorsteen en besneeuwde bomen eromheen.

Om te kleuren kan de jurk van Sneeuwwitje lichtblauw en rood zijn. Haar strik kan helderrood zijn en haar haar zwart. De bosbomen kunnen verschillende tinten groen hebben, en het huisje van de dwergen kan bruin zijn met een grijze stenen schoorsteen. De sneeuw op de grond en de bomen kunnen wit gekleurd zijn. Gebruik je creativiteit om dit Sneeuwwitje-tafereel tot leven te brengen!

kleurplaat sneeuwwitje35
kleurplaat sneeuwwitje34
kleurplaat sneeuwwitje33
kleurplaat sneeuwwitje32
kleurplaat sneeuwwitje31
kleurplaat sneeuwwitje30
kleurplaat sneeuwwitje29
kleurplaat sneeuwwitje28
kleurplaat sneeuwwitje27
kleurplaat sneeuwwitje26
kleurplaat sneeuwwitje25
kleurplaat sneeuwwitje24
kleurplaat sneeuwwitje23
kleurplaat sneeuwwitje22
kleurplaat sneeuwwitje21
kleurplaat sneeuwwitje20
kleurplaat sneeuwwitje19
kleurplaat sneeuwwitje18
kleurplaat sneeuwwitje17
kleurplaat sneeuwwitje16
kleurplaat sneeuwwitje15
kleurplaat sneeuwwitje14
kleurplaat sneeuwwitje13
kleurplaat sneeuwwitje12
kleurplaat sneeuwwitje11
kleurplaat sneeuwwitje10
kleurplaat sneeuwwitje9
kleurplaat sneeuwwitje8
kleurplaat sneeuwwitje7
kleurplaat sneeuwwitje6
kleurplaat sneeuwwitje5
kleurplaat sneeuwwitje4
kleurplaat sneeuwwitje3
kleurplaat sneeuwwitje2
kleurplaat sneeuwwitje1

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je kleurt in de wereld van Sneeuwwitje. Dit klassieke sprookje leert ons over vriendelijkheid, vriendschap en innerlijke schoonheid, schilder het in prachtige kleuren met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl.

Content Protection by DMCA.com
Bekijk meer  Clown