Sneeuwwitje kleurplaten

Sneeuwwitje

Hallo jonge kunstenaars! Vandaag gaan we leren over het klassieke sprookje Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Sneeuwwitje is een mooie prinses met een huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout. Ze werd Sneeuwwitje genoemd door haar slechte stiefmoeder, de koningin, die jaloers was op de schoonheid van Sneeuwwitje.

De Sneeuwwitje Kleurplaten toont de lieve prinses in haar klassieke blauwe en rode jurk, met een rode strik in haar lange, donkere haar. Op de achtergrond is het kasteel van de koningin te zien, waar Sneeuwwitje woonde voordat de koningin haar wegstuurde om door de jager te worden vermoord. Gelukkig kreeg de jager medelijden met Sneeuwwitje en zei dat ze weg moest rennen het bos in.

In het bos vond Sneeuwwitje het huisje van de zeven dwergen: Doc, Grumpy, Happy, Sleepy, Bashful, Sneezy en Dopey. Ze raakt goed bevriend met de dwergen die haar beschermen tegen de jaloerse koningin. De kleurplaat toont het schilderachtige huisje van de dwergen met een rokende schoorsteen en besneeuwde bomen eromheen.

Om te kleuren kan de jurk van Sneeuwwitje lichtblauw en rood zijn. Haar strik kan helderrood zijn en haar haar zwart. De bosbomen kunnen verschillende tinten groen hebben, en het huisje van de dwergen kan bruin zijn met een grijze stenen schoorsteen. De sneeuw op de grond en de bomen kunnen wit gekleurd zijn. Gebruik je creativiteit om dit Sneeuwwitje-tafereel tot leven te brengen!

kleurplaat sneeuwwitje35
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je kleurt in de wereld van Sneeuwwitje. Dit klassieke sprookje leert ons over vriendelijkheid, vriendschap en innerlijke schoonheid, schilder het in prachtige kleuren met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl.

Bekijk meer  Rapunzel