Rainbow High kleurplaten

Rainbow High

Goedemorgen klas! Vandaag zullen we de kleurrijke wereld van Rainbow High Fashion-poppen verkennen door middel van kleuren. Pak je favoriete kunstbenodigdheden en begin met creëren.

Wat is Rainbow High?

Rainbow High is een merk modepoppen en -personages, die elk een andere kleur van de regenboog vertegenwoordigen. Ze gaan naar de Rainbow High School of Fashion and Friendship, waar ze kleurrijke kleding ontwerpen, leuke make-up dragen en samen allerlei avonturen beleven!

Enkele bekende Rainbow High-poppen zijn Ruby Anderson met rood haar, Sunny Madison met felgeel haar, Jade Hunter met groen haar, Skyler Bradshaw met blauw haar en Violet Willow met paars haar. Elke pop heeft een unieke persoonlijkheid en stijl, geïnspireerd door hun regenboogkleuren.

Welke afbeeldingen zijn opgenomen in High Rainbow Kleurplaten?

Deze kleurplaat toont vier opvallende modeposes van de Rainbow High-personages.

  • Als eerste hebben we Ruby in een sprankelend rood jurkje met bijpassende rode hakken. Ze heeft lang, steil rood haar.
  • Dan is er Jade in een smaragdgroene top en korte rok met witte kniehoge laarzen. Haar krullende groene haar valt over één schouder.
  • De volgende was Skyler in een vloeiende blauwe avondjurk bedekt met mooie bloemen. De lange blauwe vlecht past heel goed bij haar outfit.
  • Eindelijk hebben we Violet die een paarse crop-top draagt ​​met een zwarte legging en paarse sneakers. Haar paarse bobkapsel en make-up zien er scherp en cool uit.

Rainbow High Kleurplaten30
Rainbow High Kleurplaten29
Rainbow High Kleurplaten28
Rainbow High Kleurplaten27
Rainbow High Kleurplaten26
Rainbow High Kleurplaten25
Rainbow High Kleurplaten24
Rainbow High Kleurplaten23
Rainbow High Kleurplaten22
Rainbow High Kleurplaten21
Rainbow High Kleurplaten20
Rainbow High Kleurplaten19
Rainbow High Kleurplaten18
Rainbow High Kleurplaten17
Rainbow High Kleurplaten16
Rainbow High Kleurplaten15
Rainbow High Kleurplaten14
Rainbow High Kleurplaten13
Rainbow High Kleurplaten12
Rainbow High Kleurplaten11
Rainbow High Kleurplaten10
Rainbow High Kleurplaten9
Rainbow High Kleurplaten8
Rainbow High Kleurplaten7
Rainbow High Kleurplaten6
Rainbow High Kleurplaten5
Rainbow High Kleurplaten4
Rainbow High Kleurplaten3
Rainbow High Kleurplaten2
Rainbow High Kleurplaten1

Let bij het kleuren van elk personage op de creatieve details van hun haar, make-up, outfits en poses. Kleuren is een geweldige manier om je observatievaardigheden te oefenen.

Bekijk meer  Clown

Welke kleur moet je gebruiken?

Omdat Rainbow High zijn naam eer aan doet, kun je gerust de helderste en krachtigste kleuren gebruiken die je kunt!

Probeer voor Ruby verschillende tinten rood en roze met zilveren of gouden accenten. Geef Jade verschillende tinten groen met regenboogdetails. Geef Skyler verschillende tinten groen met felle bloemkleuren. Gebruik paars, zwart, zilver en wit om de look van Violet te creëren.

Je kunt ook creatief aan de slag met patronen! Voeg stippen, strepen, wervelingen en meer toe aan kleding en achtergronden. Schaduw aanbrengen is een andere manier om diepte toe te voegen aan het haar, de make-up en de outfit van een pop. Veel plezier met het laten zien van je artistieke talent door deze fashionista’s met regenbooghaar te kleuren!

Ik hoop dat je het leuk vond om vandaag meer over de wereld van Rainbow High te leren. Laat het me weten als je meer leuke modepagina’s wilt kleuren. Dan is het gebruik van de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl een geweldige manier om creatief bezig te zijn, je vaardigheden te oefenen en tegelijkertijd te leren. Print je voltooide meesterwerk vervolgens naar huis en voeg wat regenboogmagie toe aan je kamer!

Content Protection by DMCA.com