Rainbow Friends Kleurplaten

Rainbow Friends is een uniek kleurboek gemaakt door kunstenaar en auteur Aram Kim. Het beschikt over zes schattige dierenvrienden in verschillende kleuren, die elk een waarde vertegenwoordigen zoals vriendelijkheid, tolerantie en zelfrespect. Dieren omvatten Jinsoo beer (rood), vos Kate (oranje), wasbeer Victor (geel), kip Henny (groen), konijntje Louis (blauw) en Indigo vogel (paars). Het boek bestaat uit twaalf pagina’s, waarvan zes dubbelzijdig, met aan de ene kant afbeeldingen op ware grootte en aan de andere kant gerelateerde citaten en kleinere illustraties. Gekleurde pagina’s zijn gedrukt op papier van hoge kwaliteit en hebben geperforeerde randen om ze gemakkelijk te kunnen verwijderen. De pagina’s zijn ook geschikt om in te lijsten, waardoor ze geweldig zijn voor interieurdecoratie.

Laten we het nu hebben over de afbeeldingen op de Rainbow Friends Kleurplaten. Alle afbeeldingen in Rainbow Friends zijn zo schattig en kinderen zullen ze graag inkleuren. Op de pagina’s staan ​​dierenvrienden in verschillende leuke poses en interessante scènes. Sommige foto’s laten zien hoe ze samen spelen of plezier maken met andere dieren, terwijl andere laten zien hoe ze creatieve activiteiten doen zoals schilderen, zingen of lezen. De afbeeldingen hebben ingewikkelde details en patronen die ze uitdagender en boeiender maken voor oudere kinderen, terwijl ze nog steeds leuk zijn voor jongere kinderen. De pagina’s bevatten ook positieve berichten geschreven in speelse lettertypen die passen bij de persoonlijkheid en eigenschappen van het dier.

Tot slot, laten we het hebben over kleur. Met Rainbow Friends kunnen kinderen creatief aan de slag met kleuropties en leren ze tegelijkertijd over kleurentheorie. Elk dier heeft een duidelijke primaire kleur, maar ze hebben ook andere kleuren in het hele boek. Jinsoo is bijvoorbeeld rood, maar hij kan ook paars, blauw of bruin zijn. Kate is oranje, maar ze kan ook groen of roze zijn. Victor is geel, maar hij kan ook zwart of grijs zijn.

Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages Rainbow Friends Coloring Pages