Prinsessen kleurplaten

Prinsessen

Hallo jongens en meisjes! Vandaag leren we over prinsessen door middel van kleuren. Kleuren is een leuke manier om creatief te zijn en prachtige foto’s tot leven te brengen. Als tekenleraar wil ik je leren over de magische wereld van prinsessen en je tegelijkertijd helpen je kleurvaardigheden te oefenen.

Wat is een prinses?

Een prinses is een meisje of vrouw die lid is van een koninklijke familie. Prinsessen staan ​​bekend om hun schoonheid, vriendelijkheid en magische eigenschappen. Veel prinsessen wonen in kastelen en paleizen en dragen luxe jurken en sieraden. Enkele beroemde prinsessen die je misschien kent zijn Assepoester, Sneeuwwitje, Belle uit Belle en het Beest, Prinses Jasmine uit Aladdin, en natuurlijk Prinses Elsa en Prinses Anna uit Frozen.

Welke afbeeldingen zijn opgenomen in Prinses Kleurplaten?

Op deze printen Prinsessen kleurplaten staan ​​vier prachtige prinsessen: Assepoester, Sneeuwwitje, Belle en Elsa.

Assepoester werd gefotografeerd in een sprankelende blauwe avondjurk met glazen muiltjes aan haar voeten. Ze heeft lang, elegant gestyled blond haar. Sneeuwwitje heeft kort zwart haar en draagt ​​een klassieke gele jurk met een blauwe top versierd met een rood lint. Belle heeft lang bruin haar en draagt ​​haar kenmerkende gele avondjurk. Ten slotte heeft Elsa platinablond haar in vlechten gevlochten en draagt ​​ze een sprankelende, magische ijsblauwe jurk.

Elke prinses bevindt zich in een paleisomgeving met een toverstaf, kroon, spiegel, kasteel en meer. Denk tijdens het kleuren na over wat elke prinses speciaal maakt en waan je in hun koninklijke wereld.

kleurplaten Prinsessen 26
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25

Welke kleur moet je gebruiken?

Nu is het tijd om deze prinsessen en hun wereld met kleur tot leven te brengen! Hier zijn enkele kleursuggesties die u kunt gebruiken:

  • Gebruik voor de jurk van Assepoester lichtblauwe en paarse kleuren. De kleur van haar sandalen glinsterde zilver. Maak haar blonde haar helderblond.
  • Gebruik voor de jurk van Sneeuwwitje felgeel en rood. Haar haar kan zwart zijn en het lint is blauw. De magische spiegel die ze vasthoudt, kan zilver of paars zijn.
  • De kleur van Belle’s jurk is goudgeel met sprankelende accenten. Maak haar boeken en rozen rood. Maak haar haar bruin en roodbruin.
  • Gebruik ten slotte lichtblauwe, witte en zilveren tinten voor Elsa’s ijzige jurk. Maak haar vlechten platinablond. De sneeuwvlokken om haar heen kunnen wit en lichtblauw zijn. Voeg glitter toe waar je maar wilt!
Bekijk meer  Winter

Dat is maar een idee – voel je vrij om creatief aan de slag te gaan met de kleuren van jouw keuze op de online kleurtool op Kleurplatenwk.nl om je artistieke vaardigheden te oefenen en je eindeloze creativiteit de vrije loop te laten.