Charizard Kleurplaten

Verken de leuke en vurige wereld van Charizard met deze kleurplaat! Als een ontzagwekkende en machtige draak zit Charizard vol met interessante vormen en uitdrukkingen om te ontdekken. Dit coole wezen, bij sommigen bekend als Lizardon, is een must-kleur voor elke Pokemon-fan. En hebben we het vuurspuwend al genoemd? Bereid je voor op een spannend Charizard kleurplaten!

Alle Pokemon-fans opgelet! Heb je gehoord van de spannende Mega Evolutions van Charizard? Dat klopt, zowel Mega Lizardon X als Y komen voor in het spel. Oorspronkelijk bekend als “Lizard” in Japan, besloot Nintendo de Pokemon-soort te hernoemen naar meer intelligente en beschrijvende namen op basis van hun uiterlijk en kenmerken voor een westers publiek. Hier werd Charizard geboren, een combinatie van “kool” of “houtskool” en “hagedis”. Wil je meer weten over dit fascinerende wezen en zijn evolutie? Bekijk dit overzicht van Charizard. Als tekenleraar garandeer ik je dat je geïnspireerd zult raken door het unieke ontwerp en de functies.

Dit is je kans om creatief te worden en Charizard nog specialer te maken door hem in verbluffende kleuren te kleuren. Ga dan naa Kleurplaten WK en kleur Charizard online in. Laten we die creatieve spieren buigen en plezier hebben!

Charizard kleurplaten 16 Charizard kleurplaten 15 Charizard kleurplaten 14 Charizard kleurplaten 13 Charizard kleurplaten 12 Charizard kleurplaten 11 Charizard kleurplaten 10 Charizard kleurplaten 9 Charizard kleurplaten 8 Charizard kleurplaten 7 Charizard kleurplaten 6 Charizard kleurplaten 5