Peppa Pig Kleurplaten

Peppa Pig begon als een televisieprogramma voor kinderen in 2004 en wordt tot op de dag van vandaag uitgezonden. De film draait om een ​​varkensfamilie: Peppa, haar jongere broer George en hun ouders, mama en papa Big. Elke aflevering leert een eenvoudige les, zoals delen of nieuwe dingen uitproberen. Kinderen zijn dol op de show omdat het gemakkelijk te begrijpen en grappig is – zelfs volwassenen vinden de humor boeiend.

Komende naar Peppa Pig Kleurplaten, wat zijn precies de karakters die kinderen kunnen kleuren? Om te beginnen is er Peppa zelf, die een felrode jurk draagt ​​en een geest van avontuur met zich meedraagt. Haar broer George is wat rustiger maar even schattig met een blauw shirt en schattig dinosaurusspeelgoed. Mama en papa hebben ook verschillende kenmerken, met mama die een gele jurk draagt ​​​​en papa die een groen shirt draagt.

Naast deze hoofdpersonages zijn er ook Peppa’s vrienden, met wie ze verschillende avonturen beleeft. Er is Rebecca Rabbit, die dol is op zingen en dansen; Danny Dog, die van sporten houdt; en Pedro Pony, die van het buitenleven houdt. Elk personage heeft zijn eigen interesses en persoonlijkheden, waardoor ze leuk zijn om in te kleuren en om over te leren.

Maar welke kleuren kunnen kinderen gebruiken voor deze personages? Aangezien Peppa Pig een tekenfilm is, is er geen “juiste” manier om elk personage te kleuren. Kinderen kunnen echter de kleuren in het programma en de geïllustreerde boeken als leidraad gebruiken. Peppa’s rode jurk en George’s blauwe shirt zijn bijvoorbeeld hun garderobe-items, terwijl Mummy Pig bekend staat om haar gele jurk. Kinderen kunnen ook experimenteren met verschillende kleurencombinaties om de personages persoonlijker te maken.

Peppa Pig Kleurplaten58 Peppa Pig Kleurplaten57 Peppa Pig Kleurplaten56 Peppa Pig Kleurplaten55 Peppa Pig Kleurplaten54 Peppa Pig Kleurplaten53 Peppa Pig Kleurplaten52 Peppa Pig Kleurplaten51 Peppa Pig Kleurplaten50 Peppa Pig Kleurplaten49 Peppa Pig Kleurplaten48 Peppa Pig Kleurplaten47