Ninjago kleurplaten

Ninjago

Dag iedereen! Vandaag leren we over de spannende wereld van Ninjago en verkennen we enkele leuke kleurpagina’s voor kinderen.

Wat is Ninjago?

Ninjago is een beroemde Lego-speelgoedlijn die de avonturen vertelt van ninjastrijders in het fictieve land Ninjago. Enkele van de belangrijkste ninjapersonages zijn Kai, Cole, Zane, Jay, Lloyd en Nya. Ze vechten tegen kwaadaardige schurken zoals Lord Garmadon en The Serpentine om hun land te beschermen met behulp van hun Spinjitzu-vechtvaardigheden en krachtige voertuigen en wapens.

Welke afbeeldingen staan ​​er op Ninjago Kleurplaten?

Er staan ​​talloze afbeeldingen op deze leuke Ninjago-kleurplaat waarmee je deze ninja-avonturen met kleur tot leven kunt brengen:

  • Ninjago Heroes: Kleurplaten met je favoriete Ninjago-helden zoals Lloyd, de legendarische Groene Ninja, de rode vuurninja Kai en de blauwe waterninja Nya. Voeg je eigen kleurencombinaties toe aan het pantser, de wapens en de hightech-outfits van je ninja.
  • Voertuigen: Breng Destiny’s Bounty, Fire Mech en Samurai X Cave Chaos tot leven door ze in te kleuren. Probeer metallic- en neonkleuren te gebruiken voor leukere, futuristische looks.
  • Villains: Evil Lord Garmadon en Pythor hebben ook een aantal coole voertuigontwerpen. Gebruik donkere kleuren zoals zwart, grijs en paars om hun gemene aard te laten zien.
  • Wapens en artefacten: De ninja’s hanteren geweldige wapens zoals Lloyd’s zwaard, Kai’s vuurzwaard en Jay’s nunchaku. Kleur mystieke artefacten zoals de Verboden Rol van Spinjitzu en het Bounty Anchor of Destiny.
  • Landschap: Kleur jungletempels, bergkloosters, ijzige kastelen en zandgrotten in van hun avonturen. Inclusief details zoals bomen, rotsen, ijskristallen en zandduinen.

kleurplaten ninjago 30
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28

Welke kleur moet je gebruiken?

Gebruik bij het kleuren van Ninjago-pagina’s alle kleuren die je leuk vindt! Hier zijn enkele ideeën:

  • Ninjas – Probeer kleurrijke gi’s zoals oranje, wit, blauw, zwart, grijs
  • Voertuigen – Metallic kleuren zoals zilver, goud, brons
  • Wapens – Felle neonkleuren zoals blauw, geel en roze
  • Schurk – Donkere kleuren zoals paars, violet, magenta
  • Landschap – Natuurlijke kleuren zoals groen, bruin, blauw, wit
Bekijk meer  Verjaardag

De belangrijkste regel is om plezier te hebben en creatief te zijn! Mix en match kleuren op nieuwe manieren. Als je een fout maakt, pak dan gewoon een ander kleurpotlood en probeer het opnieuw. Er zijn geen grenzen aan kleuren.

Ik hoop dat je het leuk vindt om meer te leren over de spannende wereld van Ninjago. Gebruik de online kleurtool op website Kleurplatenwk.nl om een ​​Ninjago-meesterwerk te maken en print een aantal Ninjago-pagina’s uit om mee naar huis te nemen! Vergeet niet dat de belangrijkste ninjaregel is dat je altijd je best doet en nooit opgeeft. Ik kan niet wachten om je kleurrijke Ninjago-kunstwerk te zien!