Hoe Tem Je Een Draak Kleurplaten

Hoe Tem Je Een Draak is een populaire animatiefilmfranchise die voortkwam uit een serie boeken van Cressida Cowell. Het vertelt het verhaal van Hiccup, een jonge Viking die bevriend raakt met een draak genaamd Toothless en deze traint, wat leidt tot een opmerkelijke band tussen mensen en draken.

De Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat bevat doorgaans verschillende hoofdpersonages uit de franchise. Hier zijn enkele van de prominente personages die je kunt tegenkomen op de Hoe Tem Je Een Draak kleurplaten:

 • Hiccup: De hoofdpersoon van het verhaal, Hiccup, is een jonge Viking die de traditie tart door vriendschap te sluiten met een draak en zijn berijder te worden. Hik’s haar wordt meestal afgebeeld als kastanjebruin of bruin, en hij draagt een bruine tuniek met verschillende accessoires.
 • Toothless: Hiccup’s loyale en intelligente drakengenoot, Toothless, is een Night Fury-draak. Toothless is voornamelijk zwart van kleur met gloeiende groene ogen en intrekbare tanden.
 • Astrid: Astrid is een ervaren Viking-krijger en een van Hiccup’s beste vrienden. Ze wordt vaak afgebeeld met blond haar en draagt een blauwe outfit met bontaccenten.
 • Stoick the Vast: Stoick is de vader van Hiccup en het hoofd van hun Vikingdorp Berk. Hij heeft een groot postuur, rood haar en een borstelige baard. Stoick wordt vaak gezien met een groene tuniek en een Vikinghelm.
 • Fishlegs: Fishlegs is een van Hiccup’s vrienden en staat bekend om zijn enorme kennis van drakensoorten. Hij wordt afgebeeld met bruin haar, een bril en kleding die lijkt op traditionele Vikingkleding.
 • Ruffnut en Tuffnut: Ruffnut en Tuffnut zijn een tweeling die humor in het verhaal brengt. Ze hebben allebei slordig haar en dragen niet-passende Viking-outfits.

Bij het inkleuren van deze karakters kun je de volgende kleursuggesties als uitgangspunt nemen:

 • Hik: Bruin haar, bruine of groene ogen en verschillende tinten bruin voor zijn kleding.
 • Tandeloos: zwarte schubben, groene ogen en donkerpaarse accenten op de vleugels en staart.
 • Astrid: Blond haar, blauwe ogen en een blauwe outfit met zilveren of grijze accenten.
 • Stoick the Vast: Rood haar, bruine ogen en een groene tuniek met bruine of gouden versieringen.
 • Fishlegs: Bruin haar, blauwe of groene ogen en kleding in aardse tinten zoals bruin of groen.
 • Ruffnut en Tuffnut: Beiden kunnen wild, rommelig haar hebben in verschillende kleuren, zoals rood en blond, en hun Viking-outfits kunnen een mix zijn van heldere en contrasterende kleuren.

Vergeet niet dat dit slechts suggesties zijn en dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten door elk personage een persoonlijk tintje te geven!

Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat43 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat42 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat41 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat40 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat39 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat38 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat37 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat36 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat35 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat34 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat33 Hoe Tem Je Een Draak kleurplaat32