Frozen Kleurplaten

Frozen is een geliefde Disney-film die in 2013 werd uitgebracht. Het vertelt het verhaal van twee zussen, Anna en Elsa, die in het koninkrijk Arendelle wonen. Elsa werd geboren met magische ijskrachten, maar nadat ze Anna per ongeluk met haar krachten verwondt, besluiten hun ouders Elsa geïsoleerd van de wereld te houden. Naarmate ze ouder worden, probeert Anna opnieuw contact te maken met Elsa, en een reeks gebeurtenissen leidt ertoe dat Elsa per ongeluk het hele koninkrijk bevriest. Anna gaat op reis om Elsa te vinden en hun koninkrijk te redden van de eeuwige winter.

Laten we nu eens kijken naar de personages die je kunt inkleuren op Frozen kleurplaat. Uiteraard zijn Anna en Elsa de hoofdpersonen, en zij worden vergezeld door Kristoff, een ruige ijsman die Anna helpt op haar zoektocht, en zijn trouwe rendier Sven. Er is ook Olaf, de lieve sneeuwpop gecreëerd door Elsa’s magie, en Hans, een prins op wie Anna aanvankelijk verliefd wordt. Elk personage heeft zijn unieke persoonlijkheid en verhaal, waardoor ze perfect zijn om in te kleuren en tot leven te brengen.

Elsa: Elsa, de koningin van Arendelle, is een populaire keuze voor kleurplaten. Bij haar ijsblauwe jurkje kan Elsa’s kleurplaat het beste ingekleurd worden met dezelfde tint blauw. Je kunt echter wat diepte aan haar haar toevoegen door een mix van bruine, enkele zwarte en blonde kleuren te gebruiken. Elsa’s ogen zijn ook een belangrijk onderdeel van haar karakter en kunnen worden gekleurd met diepe blauwtinten.

Anna: Elsa’s jongere zus, Anna, is een bruisende, energieke prinses en is het perfecte personage om te kleuren voor degenen die met verschillende kleuren willen experimenteren. Anna’s jurk is een mix van blauw, groen en paarsroze en kan in elke gewenste tint worden gekleurd. Je kunt de details van haar jurk naar voren halen door verschillende tinten groen te gebruiken. Haar haar kan een mengsel van blond en bruin zijn, en haar ogen zijn bruin.

Olaf: De sneeuwman, Olaf, die van warme knuffels houdt, is een zeer populair personage bij de jongere fans van Frozen. Zijn kleurplaat is heel gemakkelijk in te kleuren en is perfect voor de kleintjes. Zijn wortelneus kan fel oranje gekleurd zijn en zijn stokarmen lichtbruin. Olafs lichaam is wit, dus je kunt creatief aan de slag en verschillende tinten en tinten gebruiken om hem interessanter te maken!

Kristoff: De liefdesbelangstelling van Anna, Kristoff is een personage met veel details op zijn kleding, wat voor jou meer plezier betekent om met kleuren te experimenteren! Zijn outfit is een mix van bruin, beige en blauw, en je kunt experimenteren met het gebruik van verschillende tinten van deze kleuren om zijn kleding er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Zijn haar is diepbruin en zijn ogen zijn blauw.

Frozen kleurplaat56 Frozen kleurplaat55 Frozen kleurplaat54 Frozen kleurplaat53 Frozen kleurplaat52 Frozen kleurplaat51 Frozen kleurplaat50 Frozen kleurplaat49 Frozen kleurplaat48 Frozen kleurplaat47 Frozen kleurplaat46 Frozen kleurplaat45