Five Nights at Freddy’s kleurplaten

Five Nights at Freddy’s

Hallo jonge kunstenaars! Ben je klaar voor een griezelig kleuravontuur? Vandaag verkennen we de wereld van Five Nights at Freddy’s, een populaire serie horrorvideogames vol mysterieuze stripfiguren.

Wat is Five Nights at Freddy’s?

Five Nights at Freddy’s (of kortweg FNaF) is een videogame gemaakt door Scott Cawthon. In het spel neemt de speler de rol aan van nachtbewaker bij Freddy Fazbear’s Pizza. Dit familie-entertainmentcentrum beschikt over vriendelijke cartoonmascottes om kinderen de hele dag te vermaken. Maar ’s nachts beginnen deze robots zich eng te gedragen! Het is de taak van de speler om te overleven door beveiligingscamera’s in de gaten te houden en deuren te sluiten om te voorkomen dat animatronics het kantoor binnenkomen.

Welke afdrukbare afbeeldingen staan ​​er in de Five Nights at Freddy’s kleurplaten?

Op onze afdrukbare kleurpagina’s staan ​​de vier hoofdpersonen uit de originele Five Nights at Freddy’s-game.

  • De eerste is Freddy Fazbear zelf. Met zijn zwarte hoge hoed en vlinderdas ziet deze beer er overdag keurig uit. Maar als je ’s nachts beweegt, zien de gloeiende ogen en scherpe tanden er eng uit! Welke kleur zou jij gebruiken voor zijn harige bruine lichaam en donkerzwarte accessoires?
  • De volgende is Bonnie het paarse konijn. Meestal wordt hij gezien met een rode gitaar, maar we tekenden hem terwijl hij met een vreemd gezicht om een ​​hoek gluurde. Maak jij zijn lichaam felroze of probeer je andere kleurrijke tinten?
  • De Chica-kip is een angstaanjagende vogel! Met haar puntige tanden en kleine pupillen zou ze de nachtwaker zeker bang maken. Maak haar gele vacht levendig en opvallend.
  • Last but not least is Foxy de Pirate Fox. Deze vos staat erom bekend dat hij snel door de gang rent om het kantoor binnen te komen. Kleur zijn puntige snuit rood als een echte piraat en geef zijn patchwork vacht verschillende tinten oranje en wit.
  • De achtergrondscène toont een donkere pizzeria ’s nachts, dus gebruik middernachtblauw, donkerpaars en zwarttinten om het griezelige tafereel vast te leggen. Voeg je eigen creatieve details toe, zoals griezelige schaduwen of een volle maan aan de hemel!
Bekijk meer  Cristiano Ronaldo

Five Nights at Freddys kleurplaten55
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34
 35
 36
 37
 38
 39
 40
 41
 42
 43
 44
 45
 46
 47
 48
 49
 50
 51
 52
 53
 54

Welke kleur moet je gebruiken?

Wanneer u onze Five Nights at Freddy’s-pagina’s kleurt, kunt u creatief aan de slag met uw eigen kleurkeuzes! Hier zijn enkele suggesties om u op weg te helpen:

  • Gebruik voor Freddy Fazbear bruin, zwart, bruin en andere aardetinten voor zijn vacht. Maak zijn hoge hoed zwart of donkerblauw. Probeer rode, paarse of zelfs regenboogkleuren voor zijn vlinderdas!
  • Bonnie het Konijntje kan elke gewenste blauwe, roze of paarse kleur hebben. Maak hun binnenoren en poten lichter van kleur dan hun hoofdvacht. Voeg groene, gele of rode accenten toe aan je gitaar.
  • Geef Chica-kippen felgele, oranje of gele veren. Haar snavel kan oranje of roze zijn. Gebruik glittermarkers voor sprankelende resultaten!
  • Leg Foxy’s piratengeest vast met levendige rode, oranje en gele tinten. Contrasteer met een blauwe broek of een paars piratenjack. Voeg grijze en zwarte accenten toe in de vacht voor textuur.
  • Gebruik voor de pizzeria-achtergrond middernachttinten zoals donkerblauw, donkerpaars en zwart. Probeer de muren wit en grijs te kleuren voor een meer griezelig gevoel.

Hoe je onze Five Nights at Freddy’s scène ook inkleurt, laat je creativiteit stralen! Alle tekenaars hebben unieke talenten, dus veel plezier met het maken van deze kleurplaat met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl. Ik kan niet wachten om je voltooide kunstwerk te zien!