Cristiano Ronaldo Kleurplaten

Cristiano Ronaldo werd in 1985 geboren op Madeira, Portugal. Hij heeft een bescheiden achtergrond en zijn familie heeft het niet goed. Ondanks enkele aanvankelijke tegenslagen in zijn voetbalcarrière bleef Cristiano zijn best doen en bereikte uiteindelijk de professionele competities. Hij kreeg voor het eerst bekendheid toen hij voor Manchester United speelde en verhuisde later naar Real Madrid, waar hij vele records brak en vele trofeeën won.

Tegenwoordig wordt Cristiano Ronaldo beschouwd als een van de grootste voetballers uit de geschiedenis. Hij heeft vijf Gouden Ballen gewonnen, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste mannelijke voetballer ter wereld. Hij heeft ook vele andere prijzen en onderscheidingen gewonnen met zijn clubteams en met het Portugese nationale team. Laten we nu het kleurenpalet eens nader bekijken.

De Cristiano Ronaldo Kleurplaten tonen hem in zijn kenmerkende feestelijke houding, waarbij hij vaak hoog springt en in de lucht draait. Hij draagt ​​een wit Real Madrid-tenue met zwarte korte broek en sokken. Je zult ook merken dat hij zijn iconische Nike Mercurial-schoenen draagt, speciaal ontworpen om bij zijn speelstijl te passen. Zijn kapsel is ook zeer onderscheidend, met een korte puntige snit.

Qua kleur is het uniform wit met zwarte strepen, zwarte korte broek en sokken. Zijn laarzen hebben meestal felle kleuren, dus je kunt je creativiteit gebruiken om elke gewenste kleur te kiezen. Zijn huidskleur is olijfgroen en zijn ogen zijn bruin. Je kunt ook wat achtergrondafbeeldingen of andere voetbalthema-elementen toevoegen om de foto te laten opvallen.

Cristiano Ronaldo Kleurplaten42 Cristiano Ronaldo Kleurplaten41 Cristiano Ronaldo Kleurplaten40 Cristiano Ronaldo Kleurplaten39 Cristiano Ronaldo Kleurplaten38 Cristiano Ronaldo Kleurplaten37 Cristiano Ronaldo Kleurplaten36 Cristiano Ronaldo Kleurplaten35 Cristiano Ronaldo Kleurplaten34 Cristiano Ronaldo Kleurplaten33 Cristiano Ronaldo Kleurplaten32 Cristiano Ronaldo Kleurplaten31