Clown Kleurplaten

Clown zijn tijdloze symbolen van plezier en amusement. Traditioneel dragen clowns heldere en kleurrijke kostuums, vaak versierd met grote stippen, strepen of ruches. Veelgebruikte kleuren zijn primaire kleuren zoals rood, blauw, geel en groen, waarbij wit als achtergrond wordt gebruikt. Voordat we beginnen met het kleuren van de plaatjes, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten clowns zijn, zoals Pierrot, Harlekijn en Auguste, en dat elk type een andere outfit heeft op de Clown kleurplaten.

Pierrot wordt vaak gezien in geheel wit met een kraag met ruches en een kleine zwarte hoed op zijn hoofd. Deze clown wordt vaak afgebeeld met een droevig gezicht en kan tot leven worden gebracht wanneer hij wordt gekleurd met pastelkleuren zoals lichtgeel, lichtroze of blauw om hem een ​​klassiek gevoel van zachtheid en melancholie te geven.

Voor de clown met het kleurrijke kostuum, de Harlekijnclown, kun je helemaal los gaan met kleur! Een harlekijnclown heeft vaak een pak met ruitpatroon dat half rood, half blauw, half blauw, roze of een andere kleur van de regenboog kan zijn! Om het interessant en visueel aantrekkelijk te maken, gebruik je gedurfde en heldere primaire kleuren zoals rood, geel en blauw om hem een ​​optimistische, krachtige en levendige uitstraling te geven.

Auguste de Clown heeft een kostuum dat lijkt op de Harlekijn, maar met niet-overeenkomende kleuren. Outfits bestaan ​​meestal uit een oversized broek, opvallende overhemden en leuke stropdassen. De gedurfde persoonlijkheid van Auguste kan worden benadrukt met heldere en krachtige kleuren zoals fel oranje, neongroen of donkerroze. Maak hem zo levendig en brutaal als je wilt, om opwinding op te wekken!

Clown kleurplaten32 Clown kleurplaten31 Clown kleurplaten30 Clown kleurplaten29 Clown kleurplaten28 Clown kleurplaten27 Clown kleurplaten26 Clown kleurplaten25 Clown kleurplaten24 Clown kleurplaten23 Clown kleurplaten22 Clown kleurplaten21