Buurman en Buurman kleurplaten

Buurman en Buurman

Buurman & Buurman (ook wel Pat & Mat genoemd) is een Nederlandse stop-motion geanimeerde televisieserie. De serie gaat over twee onhandige reparateurs die altijd proberen dingen te repareren, maar het uiteindelijk alleen maar erger maken. De show is geliefd bij kinderen over de hele wereld en is in vele talen vertaald. Het leukste is dat er nu Buurman & Buurman kleurplaten voor kinderen zijn om in te kleuren.

Op de BBuurman en Buurman kleurplaten staan ​​afbeeldingen van de twee vakmensen in verschillende situaties, van het repareren van een lekkende kraan tot het proberen een gloeilamp te vervangen. Ze hebben ook foto’s van hun gereedschap, zoals hamers, zagen en moersleutels. De kleurpagina’s zijn perfect voor kinderen die van de show houden en voor degenen die er nieuw in zijn. De afbeeldingen zijn eenvoudig en gemakkelijk in te kleuren, waardoor ze perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Buurman en Buurman kleurplaat12
Buurman en Buurman kleurplaat11
Buurman en Buurman kleurplaat10
Buurman en Buurman kleurplaat9
Buurman en Buurman kleurplaat8
Buurman en Buurman kleurplaat7
Buurman en Buurman kleurplaat5
Buurman en Buurman kleurplaat6
Buurman en Buurman kleurplaat4
Buurman en Buurman kleurplaat3
Buurman en Buurman kleurplaat2
Buurman en Buurman kleurplaat1

Naast de personages en hun gereedschap hebben Buurman & Buurman kleurplaten ook achtergronden. Deze wallpapers kunnen in elke kleur worden gekleurd en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen hun eigen verhalen en situaties op de pagina’s creëren, waardoor kleuren een leuke en interactieve activiteit wordt.

Bij het kleuren van Buurman & Buurman zijn er geen regels. Kinderen kunnen elke gewenste kleur gebruiken. Het is echter goed om de originele kleuren van de personages te behouden. Buurman #1 draagt ​​een groene trui, blauwe broek en bruine schoenen, terwijl Buurman #2 een rode trui, gele broek en zwarte schoenen draagt.Hun gereedschap is meestal bruin of zilverkleurig, maar kinderen kunnen hun fantasie gebruiken en elke gewenste kleur toevoegen met behulp van de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl.

Content Protection by DMCA.com
Bekijk meer  Venom