Bumba kleurplaten

Bumba

Heb je ooit gehoord van een clown die in een magische circustent woont, omringd door speelse dierenvriendjes? Het is Bumba! Hij is een vriendelijk, vrolijk karakter dat houdt van lachen, zingen en avontuur. Nu kun je Bumba en zijn kleurrijke wereld bij je thuis halen met deze geweldige printbare Bumba kleurplaten speciaal voor kinderen!

Bumba is een speciaal soort clown. Hij draagt ​​een felgele jurk met een groot rood hart in het midden en twee grappige oranje cirkels op zijn hoofd. Hij had een gekke glimlach op zijn gezicht en zijn ogen fonkelden van nieuwsgierigheid. Bumba kan allerlei coole dingen doen, zoals jongleren met vlinders, bloemen laten bloeien met zijn toverstaf en zelfs met dieren praten!

Open een Bumba kleurplaten en je stapt midden in zijn fantastische circustent. Natuurlijk is er Bumba met zijn brutale glimlach en uitgestrekte armen klaar voor een knuffel. Om hem heen zijn zijn dierenvrienden druk bezig met plezier maken. Je ziet de brutale Jumbo de olifant balancerend op een krukje, de speelse Lola de lama die op een zonnebloem knabbelt, en de ondeugende Pepe de pinguïn vrolijk krijsend. Er zijn zelfs donzige popcornwolken en zwevende kleurrijke ballonnen!

Bumba Kleurplaten15
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14

Pak je kleurpotloden, potloden of verf en laat je creativiteit de vrije loop:

  • De jurkkleur van Bumba is zonnig geel.
  • Het lichaam van Jumbo is lichtgrijs.
  • De wol van Lola is felroze.
  • Pepe’s buik is sneeuwwit.
  • Maak de zonnebloemen goudgeel.
  • De ballonnen zijn regenboogkleurig en de popcorn is heerlijk botergeel.
  • Vergeet niet Bumba een roze neus en grote blauwe ogen te geven, passend bij zijn speelse karakter!
Bekijk meer  Pasen

Tenslotte kinderen, onthoud dat er geen regels zijn bij het kleuren van Bumba. Wees zo creatief mogelijk met de online kleurtool op de website Kleurplatenwk.nl !