BlackPink kleurplaten

BlackPink

Hé kinderen! Zijn er kinderen die fan zijn van K-popgroepen? Vandaag hebben we een geweldige BlackPink-kleurplaat die je kunt kleuren. BlackPink is een van de beroemdste K-pop meidengroepen in Korea. De groep heeft 4 supergetalenteerde leden: Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa. Elk lid heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, wat BlackPink geweldig maakt.

Onze BlackPink kleurplaten bevat cartoontekeningen van alle vier BlackPink-leden. De eerste is Jisoo. Ze is het oudste lid en staat bekend om haar buurmeisje-imago. Jisoo heeft lang zwart haar en wordt vaak gezien in vrouwelijke jurken en rokken. Zorg ervoor dat je Jisoo’s haar en kleding in prachtige zwarte, bruine, roze en paarse tinten verft.

BlackPink kleurplaten19
BlackPink kleurplaten20
BlackPink kleurplaten18
BlackPink kleurplaten21
BlackPink kleurplaten7
BlackPink kleurplaten2

Naast Jisoo staat Jennie. Jennie staat bekend om haar coole rap- en swag-vaardigheden. Ze heeft bruin haar op schouderlengte en draagt ​​graag stijlvolle outfits zoals crop tops, jeans en leren jassen. Gebruik helder rood, wit en zwart bij het kleuren van Jennie.

BlackPink kleurplaten24
BlackPink kleurplaten23
BlackPink kleurplaten22
BlackPink kleurplaten17
BlackPink kleurplaten16
BlackPink kleurplaten15

Naast Jennie staat Rose. Rosé valt op met haar gouden stem en blonde haren. Ze houdt van een zachte, romantische stijl. Verf de volumineuze lokken van Rosé in zonnig geel, perzik en roze. Haar jurk kan in elke pastelkleur worden gekleurd.

BlackPink kleurplaten14
BlackPink kleurplaten13
BlackPink kleurplaten12
BlackPink kleurplaten11
BlackPink kleurplaten10
BlackPink kleurplaten9

En last but not least: Lisa. Lisa is de belangrijkste danseres en maknae (jongste lid) van de groep. Lisa heeft kort bruin haar en hippe mode, zoals een gescheurde spijkerbroek en een spijkerjasje. Versier Lisa’s kleding met donkerblauw, wit, zilver en paars.

BlackPink kleurplaten8
BlackPink kleurplaten6
BlackPink kleurplaten5
BlackPink kleurplaten3
BlackPink kleurplaten2

Nu is het tijd om je kleurpotloden, stiften of kleurpotloden te gebruiken en deze leuke BlackPink-kleurplaat werkelijkheid te maken! Of laat je creativiteit de vrije loop en laat elk lid op zijn eigen manier schitteren met onze online kleurtool op Kleurplatenwk.nl. Laat je fantasie de vrije loop en beleef een geweldige tijd met het kleuren van de geweldige K-pop BlackPink!

Content Protection by DMCA.com
Bekijk meer  Lente