Vliegtuig tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK

Vliegtuigen zijn fascinerende uitvindingen die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop we reizen. Het zijn ongelooflijk complexe machines die mensen over de hele wereld vervoeren. Maar heb je je ooit afgevraagd wat een vliegtuig echt doet werken? En heb je ooit een vliegtuig willen tekenen, maar vond je het te moeilijk om te doen? In dit artikel laat ik je zien hoe je eenvoudig een Vliegtuig tekenen makkelijk.

Vliegtuig tekenen8

STAP 1: Markeer de breedte en hoogte van het vlak – de verhoudingen. Voeg een lijn toe die als middelpunt zal dienen. Definieer de richting van de vleugels.

Vliegtuig tekenen1

STAP 2: Voeg met een vloeiende lijn de onderkant van het vlak toe. Markeer de staart van het vliegtuig.

Vliegtuig tekenen2

STAP 3: Teken het lichaam en de vorm van de vleugels af.

Vliegtuig tekenen3

STAP 4: Voeg lijnen toe om de vorm van de vleugels en de staart weer te geven.

Vliegtuig tekenen4

STAP 5: Definieer de motoren en windschermen van de vlakte.

Vliegtuig tekenen5

STAP 6: Teken ovalen voor de wielen, cockpit en motoren.

Vliegtuig tekenen6

STAP 7: Maak een nauwkeurigere schets van de vliegtuigvorm. Detailleer het.

Vliegtuig tekenen7

STAP 8: Contour, proberen de dikte en zwartheid van de lijn te variëren. Voeg meer details en enkele wolken toe. Wis alle hulplijnen. Je vliegtuig is klaar

Vliegtuig tekenen

Kortom, vliegtuigen zijn fascinerende machines die de manier waarop we reizen hebben veranderd. Het tekenen van een vliegtuig lijkt in het begin misschien moeilijk, maar door de basisvormen op te splitsen en details toe te voegen, kun je het gemakkelijk doen. Met wat oefening kun je een realistisch en uniek vlak tekenen. Hopelijk heeft dit artikel je enig begrip gegeven van wat een vliegtuig is en hoe je er een kunt tekenen. Veel plezier met tekenen!

Bekijk meer  Zonnebloem tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK