Tulp tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK

Tulp zijn een van de mooiste bloemen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ze zijn gemakkelijk te tekenen en vormen een geweldige aanvulling op elk kunstwerk. Als u op zoek bent naar mooie bloemen om uw kunstcollectie toe te voegen, dan bent u op de juiste plek. In deze blogpost bespreken we wat tulpen zijn en hoe gemakkelijk het is om ze te tekenen.

Tulp behoren tot de leliefamilie en omvatten ongeveer 75 soorten. Deze bloemen zijn er in verschillende kleuren, waaronder roze, paars, geel en rood. Tulpen bloeien meestal in het voorjaar en hun bloemblaadjes hebben een unieke komvorm. Nu we weten wat ze zijn, laten we leren hoe we kunnen Tulp tekenen.

Tulptekenen banner

STAP 1: Stel de objectlimieten op het papier in. Plaats de bloemknoppen en de stelen.

Tulip tekenen1

STAP 2: Toon het volume van de bovenste bloemknop, markeer de plaats waar twee kleinere bloemblaadjes van de bloemknop samenkomen. Markeer de stelen op dezelfde manier.

Tulip tekenen2

STAP 3: Teken de symmetrielijn van elk bloemblad en teken vervolgens bloembladen. Teken de symmetrielijn op de stengelbladeren.

Tulip tekenen3

STAP 4: Begin met het tekenen van meer realistische bladerensilhouetten. Teken de bladeren op dezelfde manier.

Tulip tekenen4

STAP 5: Contour, probeer de dikte en zwartheid van de lijn te variëren. Vergeet niet onnodige lijnen te wissen en uw lijnen te intensiveren. En je tulpen zijn klaar!

Tulip tekenen5

Bekijk meer  Haai tekenen