Tractor tekenen

Tractoren zijn een veelvoorkomend verschijnsel in plattelandsgebieden, waar ze worden gebruikt voor het graven, graven en vervoeren van gewassen. Hij heeft meestal een groot achterwiel voor grip, een krachtige motor en een stevig frame. Tractoren worden gebruikt voor het uitvoeren van allerlei taken op boerderijen, waaronder ploegen, ploegen, planten en oogsten van gewassen. Ze worden ook gebruikt in de bouw, het transport en diverse industriële toepassingen. In dit bericht laten we u stap voor stap zien hoe u eenvoudig een Tractor tekenen makkelijk:

tractor tekenen1

STAP 1: Markeer de breedte en hoogte van de afbeelding. Meer instructies voor John Deere-tractoren.

tractor tekenen9

STAP 2: Teken de vorm van de tractor.

tractor tekenen5

STAP 3: Voeg instructies toe om de carrosserie en de bestuurderscabine te lokaliseren.

tractor tekenen3

STAP 4: Schets de wielen.

tractor tekenen6

STAP 5: Teken de wielen en de cabinedetails van de John Deere-tractor.

tractor tekenen7

STAP 6: Voeg de hoofdsecties toe.

tractor tekenen4

STAP 7: Teken de vorm en let vooral op de kleine details.

tractor tekenen8

STAP 8: Schets de John Deere-tractor en probeer de dikte en donkerheid van de lijn te variëren. Voeg meer details toe en voeg lijnen toe. Verwijder alle instructies.

tractor tekenen2

Het tekenen van een tractor lijkt in eerste instantie misschien een uitdaging, maar met een beetje geduld en oefening kan iedereen zijn eigen meesterwerk maken. Begin met kleine basisvormen en voeg details en textuur toe totdat je een voltooid stuk hebt waar je trots op kunt zijn. Vergeet niet om er plezier mee te hebben en maak je niet al te veel zorgen over perfectie. Het belangrijkste onderdeel van tekenen is genieten van het tekenproces en het uiten van je creativiteit. Veel succes en plezier met tekenen!

Bekijk meer  Spiderman tekenen | Kleurplaten WK