Toca Boca Kleurplaten

Toca Boca is een game met een wereld vol verschillende personages en locaties die je kunt inkleuren en verkennen. De game kan worden gedownload op zowel Android- als iOS-apparaten, waardoor het voor ouders gemakkelijk is om te ontdekken en te creëren. De game is ontworpen om kinderen aan te moedigen buiten de lijntjes te kleuren, kleuren op unieke manieren te mixen en matchen en hun fantasie de vrije loop te laten.

Op de Toca Boca kleurplaten staan ​​veel personages die kinderen kunnen kleuren, elk met een unieke persoonlijkheid en stijl. De schattigste van allemaal is de Toca Life-serie, met personages als Toca Doctor, Toca Kitchen en Toca Pets. Deze personages zijn gemakkelijk te herkennen en geliefd bij kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen ervoor kiezen om deze personages in elke gewenste kleur te kleuren, wat hen aanmoedigt om gedurfd en creatief te zijn.

Wat de kleurkeuze betreft, hebben kinderen een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, waaronder standaardkleuren en vele andere. De game bevat een kleurenmixer waarmee kinderen hun eigen aangepaste kleuren kunnen creëren, waardoor het creatieve proces leuker wordt. De heldere en gedurfde kleuren in het spel stimuleren de verbeelding van een kind en helpen bij het maken van prachtige en unieke kunstwerken.

Toca Boca kleurplaten28 Toca Boca kleurplaten27 Toca Boca kleurplaten26 Toca Boca kleurplaten25 Toca Boca kleurplaten24 Toca Boca kleurplaten23 Toca Boca kleurplaten22 Toca Boca kleurplaten21 Toca Boca kleurplaten20 Toca Boca kleurplaten19 Toca Boca kleurplaten18 Toca Boca kleurplaten17