Narcissen tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK

Narcissen zijn prachtige bloemen die vooral in het voorjaar bloeien en symbool staan ​​voor een nieuw begin en hoop. Ze zijn er in verschillende kleuren, maar de meest bekende is geel. Narcissen hebben meestal zes bloembladen rond hun trompetvormige centrum. Deze bloemen hebben elegante groene stengels, gladde en dunne bloemblaadjes waardoor ze het ideale onderwerp zijn voor beginnende kunstenaars.

Laten we nu, voor de lol, beginnen met de basis. Om te beginnen met het tekenen van narcissen, tekent u een kleine ovaal in het midden van uw papier. Dit ovaal wordt het middelpunt van je narcissen. Teken vervolgens zes bloembladen rond het centrale ovaal. De bloembladen moeten uniform van grootte zijn en ovaal in het midden. Trek een kleine lijn in het ovaal en kleur het oranje om het stigma weer te geven.

Gebruik na het tekenen van de narcissen je potlood en kleur de bloemen. Verf de bloemblaadjes lichtjes en donkerder rond de randen. Deze techniek geeft de narcis een 3D-effect en maakt het er interessanter uit. U kunt wat textuur toevoegen door enkele lijnen rond de bloemblaadjes te trekken. Je kunt ook experimenteren met kleuren en narcissen wisselen. Probeer het te kleuren in de kleuren oranje, wit of meng kleuren om het er opvallender uit te laten zien.

Blijf oefenen en ontdek verschillende soorten narcissen. Je kunt een boeket narcissen schetsen of spelen met de compositie. Je kunt narcissen ook schilderen in een vaas of in de tuin. Laat je creativiteit de vrije loop en heb plezier met de kunst van het tekenen van narcissen. Onthoud dat elke tekening op zijn eigen manier uniek en mooi is, dus laat je niet ontmoedigen om fouten te maken!

Bekijk meer  Spiderman tekenen | Kleurplaten WK

En tot slot, verwijs naar de eenvoudigste stapsgewijze Narcissen tekenen op dit moment:

Narcissentekenen banner

STAP 1: Teken de breedte en hoogte van de narcis af. Teken met vloeiende lijnen richtlijnen voor de stelen en bladeren. Voeg een halve cirkel toe voor een bloem.

Narcissen tekenen 1

STAP 2: Teken een ovaal voor een kopje en stelen. Definieer de tweede bloem.

Narcissen tekenen 2

STAP 3: schets de vorm van de beker. Voeg bloemblaadjes van de boom toe. Teken ook een bloemblad van de tweede narcis, plaats het tussen de bovenste en de onderste.

Narcissen tekenen 3

STAP 4: Teken de rest van de bloemblaadjes af.

Narcissen tekenen 4

STAP 5: Teken de vorm van de bladeren (waarvan er één een schutblad is) en de stelen.

Narcissen tekenen 5

STAP 6: Voeg nog een blad toe. Detailleer de kop narcissen door rondingen toe te voegen. Definieer het onderste blad.

Narcissen tekenen 6

STAP 7: Werk aan de narcissen, let op de bloemblaadjes en hun vormen. Voeg meer details toe.

Narcissen tekenen 7

STAP 8: Contour, proberen de dikte en zwartheid van de lijn te variëren. Detailleer de afbeelding en geef de bloemkenmerken aan. Wis alle hulplijnen.

Narcissen tekenen 8