Konijn tekenen makkelijk bij Kleuplaten WK

Konijnen zijn schattige dieren die vaak worden gebruikt in verschillende kunstvormen, zoals animaties, pictogrammen, verhalenboeken en meer. Maar weet je wat een konijn is? In deze blog leren we de basis van konijnen en leren we je ook hoe je ze gemakkelijk kunt tekenen. Van de lichaamsstructuur van het konijn tot de finishing touch, wij helpen je. Dus pak je potlood en laten we beginnen met het Konijn tekenen door deze stappen te volgen!

STAP 1: Markeer de breedte en hoogte van de afbeelding. Teken twee ovalen voor het hoofd en lichaam van het konijn. Trek een lijn die zal optreden als het midden van zijn kop.

konijn tekenen1

STAP 2: Teken de vormen van het lichaam en de nek van het konijn. Voeg een beoordelingse richtlijn toe voor zijn staart toe.

konijn tekenen2

STAP 3: Gebruik richtlijnen om de plaatsen voor de poten, neus en mond van het konijn te bepalen.

konijn tekenen3

STAP 4: Schets vormen voor de benen en voeten. Voeg de wang toe, onderkaak en oren van het dier toe.

konijn tekenen4

STAP 5: Teken de vorm van de staart, tenen en oog van het konijn. Werk af met de vorm van zijn oren en snuit.

konijn tekenen5

STAP 6: Voeg de neus van de rabbijn toe. Werk aan het hele figuur, met speciale aandacht voor detail.

konijn tekenen6

STAP 7: Contour het konijn en probeer de dikte en duisternis van de lijn te variëren. Voeg meer details toe en voeg de grond toe toe. Wis alle hulplijnen.

konijn tekenen7

Een konijn tekenen is een leuk en gemakkelijk proces. Met wat basiskennis van konijnenstructuur en een paar eenvoudige stappen, kun je een schattig konijntje maken om toe te voegen aan je kunstportfolio. Begin met het schetsen van het lichaam en voeg dan opvallende kenmerken toe, zoals lange oren en een schattige neus. Neem ten slotte de tijd bij het kleuren en heb plezier met het proces. We hopen dat deze tutorial nuttig was om je te leren hoe je snel een schattig konijntje kunt tekenen bij Kleurplaten WK!

Bekijk meer  Vogel tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK