Kip tekenen

Kip is een veel voorkomende gedomesticeerde vogel die bekend staat om zijn vlees en eieren. Het behoort tot de soort Gallus gallus domesticus. Kippen worden op grote schaal gefokt voor hun vlees, bekend als kip of gevogelte, en hun eieren. Een kip tekenen kan een leuke en creatieve bezigheid zijn. Hier is een eenvoudige stapsgewijze handleiding waarmee u eenvoudig een kip tekenen makkelijk:

kip tekenen2

STAP 1: Markeer de breedte en hoogte van de kip. Teken twee ovalen voor zijn hoofd en lichaam. Teken een gebogen lijn, die als richtlijn voor de snavel zal dienen.

kip tekenen8

STAP 2: Teken een ovaal voor het lijf van de kip. Voeg een richtlijn toe voor zijn staart.

kip tekenen4

STAP 3: Definieer de plaatsen voor de poten en staart van de vogel. Teken de benen.

kip tekenen5

STAP 4: Markeer de vormen van de poten, vleugel en snavel.

kip tekenen7

STAP 5: Teken de tenen, het oog en de kam van de kip.

kip tekenen6

STAP 6: Werk aan de figuur en besteed speciale aandacht aan details.

kip tekenen1

STAP 7: Maak een contour van de kip en probeer de dikte en donkerheid van de lijn te variëren. Voeg meer details toe aan de grond. Wis alle richtlijnen.

kip tekenen3

Kippen tekenen is niet zo moeilijk als het lijkt. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u gemakkelijk kippen tekenen. Vergeet niet dat oefening kunst baart, dus wees niet ontmoedigd als het u tijd kost om uw kippentekening te perfectioneren. Vergeet niet referentiematerialen te gebruiken, de kenmerken van kippen te bestuderen en te spelen met kleuren en schakeringen. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je proberen kippen aan je kunstwerk toe te voegen om een dynamisch en uniek kunstwerk te creëren. Blijf oefenen en blijf kakelen!

Bekijk meer  Sonic tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK