Iron Man tekenen

Iron Man is een fictief superheldenpersonage uit Marvel Comics. Het personage, gecreëerd door schrijver en redacteur Stan Lee, verscheen voor het eerst in Tales of Suspense #39 in 1963. De echte naam van Iron Man is Tony Stark, een geniale uitvinder van een miljardair die een krachtig gepantserd pak creëert om de misdaad te bestrijden en de wereld te beschermen.

Iron Man tekenen7

Als je graag wilt leren hoe je Iron Man tekenen makkelijk, zijn er online verschillende bronnen beschikbaar die je kunnen helpen. Hier is een stapsgewijze handleiding om u op weg te helpen:

STAP 1: Markeer de breedte en hoogte van de afbeelding. Definieer de algemene verhoudingen van Iron Man. Teken richtlijnen voor zijn hoofd en lichaam en lijnen om de plaatsen voor zijn schouders, borst en taille te definiëren.

Iron Man tekenen9

STAP 2: Teken richtlijnen voor zijn armen, benen, borst en hoofd.

Iron Man tekenen6

STAP 3: Definieer de vorm van het lichaam, de nek en de helmverhoudingen.

Iron Man tekenen8

STAP 4: Teken met lichte lijnen de armen en benen van Iron Man. Let op de vorm van het nekpantser.

Iron Man tekenen3

STAP 5: Teken een broek, de handen, een masker en de onderste delen van de helm. Definieer enkele nieuwe kostuumdetails. Voeg richtlijnen voor vingers toe.

Iron Man tekenen4

STAP 6: Teken de handen en aanvullende details van het kostuum van Iron Man af.

Iron Man tekenen1

STAP 7: Werk aan de figuur van Iron Man en besteed speciale aandacht aan details.

Iron Man tekenen5

STAP 8: Contour, waarbij u probeert de dikte en zwartheid van de lijn te variëren. Teken meer details. Teken de vloer af. Wis alle richtlijnen.

Bekijk meer  Olifant tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK

Iron Man tekenen2

Onthoud: oefening baart kunst! Wees niet ontmoedigd als uw eerste poging niet precies zo verloopt als u zich had voorgesteld. Blijf oefenen, en met de tijd en toewijding zul je je tekenvaardigheden verbeteren.