Hello Kitty tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK

Hello Kitty, opgericht in 1974, is een fictief personage geproduceerd door het Japanse bedrijf Sanrio. Het personage is ontworpen door Yuko Shimizu, die het creëerde met een minimalistische benadering met weinig lijnen. Het verhaal van Hello Kitty speelt zich af in Londen, waar het personage in Engeland is geboren. Ze woont in een huis met haar ouders en tweelingzus Mimmy. In de loop der jaren is Hello Kitty een wereldwijd icoon geworden, te zien in speelgoed, kleding en zelfs een themapark. Haar populariteit onder fans is nooit afgenomen en nu is het jouw beurt om te leren hoe je haar kunt Hello Kitty tekenen makkelijk.

Hello Kitty tekenen6

STAP 1: Markeer de breedte en hoogte van Hello Kitty. Teken de vorm van haar hoofd. Voeg een lijn toe door het midden van de figuur.

Hello Kitty tekenen1STAP 2: Teken de neus en oren van Hallo Kitty. Voeg een lijn toe om de plaats voor haar bekken te definiëren.

Hello Kitty tekenen2

STAP 3: Teken het lichaam en de voeten van het meisje. Voeg een cirkel toe voor de bloem op haar hoofd.

Hello Kitty tekenen

STAP 4: Voeg de armen, bloemblaadjes en kraag van het T-shirt toe.

Hello Kitty tekenen3

STAP 5: Schets de mouwen van het T-shirt, duimen, ogen en snorharen van Hello Kitty. Voeg een cirkel toe aan de bloem.

Hello Kitty tekenen4

STAP 6: Contour Hello Kitty, probeer de dikte en donkerheid van de lijn te variëren. Voeg de grond toe. Wis alle hulplijnen.

Hello Kitty tekenen5

Hello Kitty is een heerlijk personage dat wereldwijd de harten van miljoenen mensen heeft veroverd. Nu kun je dit schattige personage op een gemakkelijke en leuke manier tekenen met basistekenmaterialen zoals potlood en papier. Met een beetje creativiteit kun je ook je eigen draai geven aan je Hello Kitty-creatie door verschillende kleurencombinaties, kledingstijlen en accessoires toe te voegen. Dus waar wacht je op? Het is tijd om je creativiteit op de proef te stellen en te leren hoe je Hello Kitty kunt tekenen!

Bekijk meer  Octopus tekenen