Hamster tekenen makkelijk voor kinderen | Kleurplaten WK

Hamsters zijn kleine knaagdieren die vanwege hun schattige uiterlijk en speelse persoonlijkheid als huisdier worden gehouden. Ze zijn er in veel verschillende soorten en kleuren en kunnen bij goede verzorging 2-3 jaar oud worden. Hamsters zijn nachtdieren, wat betekent dat ze ’s nachts het meest actief zijn. Ze spelen graag met speelgoed en kauwen op dingen om hun tanden gezond te houden. Als je ooit een cavia op een wiel hebt zien rennen of eten op zijn wang hebt zien stoppen, weet je hoe schattig ze zijn.

Laten we nu verder gaan met het tekengedeelte. Maak je geen zorgen als je net begint met tekenen. Een hamster tekenen lijkt misschien moeilijk, maar met onze 4-stappen-tutorial kun je in een mum van tijd een schattige hamster maken.

Stap 1: Teken een cirkel voor het hoofd. Dit zal het belangrijkste lichaamsdeel van je hamster zijn.

Hamster tekenen1

Stap 2: Teken twee kleine cirkels voor de oren. Hamsters hebben grote en ronde oren die zo schattig zijn dat ze niet genegeerd kunnen worden.

Hamster tekenen3

Stap 3: Teken het gezicht door twee kleine cirkels voor de ogen en een kleine driehoek voor de neus toe te voegen. Je kunt ook een klein lijntje voor de mond toevoegen.

Hamster tekenen2

Stap 4: Maak de tekening compleet door schattige kleine voetjes toe te voegen en zijn lichaam ronder te maken door enkele rondingen toe te voegen of in verschillende rondingen te springen. Gebruik je fantasie en voeg wat details toe, zoals vlekken of strepen, om de hamster uniek te maken!

Hamster tekenen4

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​hamster te tekenen, dus wees niet bang om te experimenteren en verschillende stijlen uit te proberen totdat je er een vindt die je leuk vindt. En onthoud: oefening baart kunst!

Bekijk meer  Pikachu tekenen makkelijk bij Kleurplaten WK

Al met al zijn hamsters prachtige kleine wezens die geweldige huisdieren en nog meer prachtige tekenobjecten kunnen zijn. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, het leren tekenen van een hamster in 4 eenvoudige stappen is een leuke en lonende ervaring. Met hun mollige en harige lichamen, grote oren en schattige gezichten zijn hamsters een geweldige manier om wat schattigheid aan je kunstwerken toe te voegen. Dus pak een potlood, volg onze instructies en maak je klaar om je eigen hamstermeesterwerk te maken!