Encanto Kleurplaten

Het eerste dat Encanto onderscheidt van andere recente Disney-films is de setting. Miraflores is een bruisende, prachtige stad geïnspireerd op echte Colombiaanse steden en dorpen. Van levendig geschilderde koloniale huizen tot weelderig tropisch gebladerte: er is zoveel te zien en te bewonderen op elke foto. En natuurlijk is er Encanto, een magisch huis dat een uniek geschenk biedt aan elk lid van de Madrigal-familie, de hoofdrolspelers van het verhaal. Van de empathische Isabella tot de vurige Camilo, de personages in Encanto zijn divers en toch sympathiek. De Encanto kleurplaten bevat zeven madrigalen, elk met een aparte persoonlijkheid en stijl.

Laten we beginnen met de hoofdpersoon, Mirabel. Ze is een sterke, onafhankelijke jonge vrouw die zich een buitenstaander in haar familie voelt omdat ze geen talent voor magie heeft. Maar door haar moed, vindingrijkheid en medeleven werd ze het hart en de ziel van het verhaal. De volgende is Luisa, de charismatische en extraverte oudere zus die met dieren kan communiceren. Luisa’s felgroene haar en speelse jurk maken haar een visueel hoogtepunt. Dan hebben we Bruno, de verlegen, zachtaardige broer die in een vogel kan veranderen. Hij draagt ​​een warme trui en heeft een boek bij zich, waardoor hij het perfecte kleuronderwerp is voor een frisse dag.

Doña Alma is de wijze en trotse grootmoeder van de familie Madrigal, die de sleutel in handen heeft tot de geschiedenis en het lot van hun familie. De paarse sjaal en koninklijke stijl maken haar een majestueuze verschijning op de kleurplaat. Camilo is de opvliegende broer, die het weer in de hand heeft en een opvallende rode poncho draagt. Tenslotte hebben we Isabela, de empathische en artistieke zus die gedachten kan lezen en niet bang is om haar waarheid te zeggen. Haar turquoise haar, meditatieve houding en abstracte kleding maken haar qua kleur een uniek en fascinerend personage.

Encanto Kleurplaten38 Encanto Kleurplaten37 Encanto Kleurplaten36 Encanto Kleurplaten35 Encanto Kleurplaten34 Encanto Kleurplaten33 Encanto Kleurplaten32 Encanto Kleurplaten31 Encanto Kleurplaten30 Encanto Kleurplaten29 Encanto Kleurplaten28 Encanto Kleurplaten27